Kövess minket!
  
     

Burkoljuk fába otthonunkat!

Burkoljuk fába otthonunkat!
2016, október 19.

A fának sajátos jellege, megjelenése, hangulata van. Ez lehet szép, romantikus, klasszikus avagy rusztikus. Megannyi jelzővel illethetjük, de talán nincs is rá szükség, hiszen úgyis mindenkiben kialakult már egy kép, egy elvárás, egy élmény ezzel a különleges anyaggal kapcsolatban. Pontosan ezen sokszínűsége miatt rajong érte az emberek egy jelentős hányada. A fa egy természetes, lélegző anyag, ezáltal illatával és küllemével is egy csöppnyi természetet varázsol otthonunkba.

Hangulatkeltő és teremtő hatása mellett, fizikai tulajdonságai sem elhanyagolhatóak, úgymint a hosszú élettartam s a kiváló hang- és hőszigetelés. Sokan azért nem mernek fát használni az építkezések, felújítások során, mert attól tartanak, hogy az rövid időn belül korhad, gombásodik, farontó bogarak teszik tönkre. Ezek valós félelmek, azonban a megfelelő kezelés és konzerválási technológia mellett a faanyag garantáltan nem korhadhat el.

A fa alapanyag – köztudottan – számtalan formában és területen felhasználható. Építkezések kivitelezésénél is egész tetőszerkezetek, burkolatok, támfalak, kerítések épülnek belőle. Ugyanakkor lakásunk enteriőrjét is nagyban determinálja a fából készült díszítő elemeink – szobrok, faragványok – és bútoraink ideális megválasztása és elhelyezése. Házunk teraszának is fából történő megalkotása egy remek megoldás, hiszen azon keresztül kapcsoljuk össze az otthonunk belső világát a kertünkkel. Faanyagból készíthetünk még kerti bútorokat, virágládákat, teraszokat, kertészeti elemeket s akár gyermekjátékokat is. A felsorolásnak csak fantáziánk szabhat határt. Így valóban fába burkolhatjuk egész kertünket és otthonunkat…

Ön is tartós, időtálló fűrészárura, faburkolatra vagy teraszra vágyik? Környezetét – képzelete szerint – rendkívül stílusossá és egyedivé alakíthatja. A kínálatunkban található telített-konzervált faanyag védett a korhadás, a gombásodás és féregkárok ellen, vagyis kültéri felhasználásra kiválóan alkalmas – s ezt 15 éven keresztül garantáljuk kedves vásárlóinknak.

Válassza a TELIFÁT, a kültéri favédelem szakértőjét!

Látogasson el a www.telifa.hu címen elérhető weboldalunkra, kérdés esetén pedig hívjon minket a 06-37/341-486-es telefonszámon, vagy írjon üzenetet a telifa@telifa.hu email címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
39459716 - comfortable white sofas at living room
A nappali berendezéséről bővebben

Számos tényezőt kell figyelembe vennünk, mielőtt belefognánk nappalink berendezésébe. Mivel ha megfontoltan és körültekintően rendezzük el bútorainkat, akkor sokkal többet...

Close