Kövess minket!
  
     

Családi házak generálkivitelezése – ha stresszmentesen szeretne új házhoz jutni

Családi házak generálkivitelezése – ha stresszmentesen szeretne új házhoz jutni
2019, szeptember 24.

Újépítésű házat szeretne, mert a saját igényeire szabott otthonban élne, és a felújítás nem elegendő, viszont nem szeretne az építkezéssel bajlódni? Bízza egy profi csapatra a családi ház generálkivitelezését, és csak a kulcsokat kell majd átvennie!

Rohanó világunkban nem sok időnk marad, amit magunkra és a családunkra fordíthatunk, épp ezért egy családi ház generálkivitelezése már biztosan nem fér bele a mindennapjainkba. Nem is csoda, hiszen számos esetben kell helytállnunk a munkahelyünkön, és persze a családunkat sem hanyagolhatjuk el. Arról nem is beszélve, hogy egy családi ház generálkivitelezéséhez rengeteg szakmában kellene minimum alapfokú jártasságot szerezni, amire gyakorlatilag senkinek sincs ideje, a kontár munka viszont csak ráfizetés lenne, de élhető otthont nem eredményezne. Éppen ezért szükséges egy olyan céget megbízni a feladattal, amelyik nem csak, hogy ért mindenhez, de nagy tapasztalattal is rendelkezik ezen a területen.

A generálkivitelezés gyakorlatilag a ház teljes felépítését jelenti az alapok kiásásától egészen a kulcs átadásáig, vagyis semmilyen feladatot nem kell a megrendelőnek elvégeznie, csupán a tervezésben és az építőanyagok, illetve a berendezési tárgyak kiválasztásában kell részt vennie, majd megvárnia, amíg a szakemberek felépítik az új otthonát.

Cégünk, a Mérnök Angyal Kft. közel húsz éves szakmai tapasztalattal és a legkorszerűbb építőipari technológiák alkalmazásával vállalja a családi házak generálkivitelezését. Amennyiben hozzánk fordul, lehetősége lesz választani a könnyűszerkezetes és az energiatakarékos, téglából épült családi házak közül. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a honlapunkon, amit a www.angyalhazak.hu címen érhet el!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha a családi házának generálkivitelezésével bennünket szeretne megbízni! Hívja a 06-30-370-1601-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre, és kérjen árajánlatot!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyedizuhany.hu.19szept
Zuhanykabin egyedi igények szerint? Megoldható!

Ha egy lakásban kicsi a fürdőszoba, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni a helyspórolásra, illetve maximálisan ki kell használni a...

Close