Kövess minket!
  
     

Csempésszen természetességet otthonába!

Csempésszen természetességet otthonába!
2016, július 29.

Érdekes, miként figyelhető meg az emberek vonzódása a természet felé. Minél fejlettebb egy társadalom, annál inkább áldoz a környezet előtt, hiszen tisztában van annak értékeivel. Ahogy megjelentek a fejlett nyílászáró kialakítások, úgy robbant be a fa alapanyag ebbe az iparágba is. Hogy miért? A válasz egyszerű!

A fa nyílászáróknak számtalan előnyük létezik. A korunkbeli belsőépítészek és lakberendezők előszeretettel alkalmazzák ezt a természetes alapanyagot a terek különböző szegmenseiben, amit, ha úgy tekintünk, már elődeink is használtak, tehát a múltba nyúlunk vissza, mikor ezt a megoldást választjuk. Bár a technika sokat fejlődött azóta, így a fa nyílászárók jóval kedvezőbb tulajdonságokkal bírnak, mint régen.

Vegyük sorra, milyen előnyökkel rendelkeznek a modern fa nyílászárók:

  • Szigetelés – Minden nyílászáróval szemben támasztott elvárás, hogy optimális szigetelési képességgel rendelkezzen, ami, ha belegondolunk, releváns követelmény a mai időjárási viszontagságok közepette. A szigetelés szerepet játszik a költséghatékonyságban és az energiatakarékosságban. Minél jobb egy nyílászáró szigetelési képessége, annál kevesebb a fűtésre szánt energia mértéke, így annak költsége is csökken.
  • Időtállóság – A mai világban nem jellemző, hogy bizonyos konstrukciókat hosszú távúra alkossanak meg, főként az elektronika világában. Ez azonban a fa nyílászárók esetében nem így van, hiszen itt minél tartósabb egy kialakítás, annál előnyösebb!
  • Stílus – Anélkül csempészhetünk természetességet otthonunkba, hogy félnünk kéne a különböző élősködők megjelenésétől. Míg régen a fa kialakításokat veszélyeztették a termeszek és tetvek, addig a modern eljárásoknak köszönhetően ennek veszélye nem áll fenn. A mai fa nyílászárók pedig különböző színekben és stílusokban állnak rendelkezésünkre, így bármilyen otthon tökéletes kiegészítői lehetnek!

Válassza Ön is ezt az ideális, naturális megoldást otthonába, cégünk sok éves tapasztalattal áll rendelkezésére! Minőségi kínálatunkról és szolgáltatásainkról honlapunkon tájékozódhat, a www.baliner.hu címen! Megbízható nyílászáróink már sok elégedett ügyfél otthonát tették komfortosabbá! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon, a 06-70-433-63-49-es számon, akár e-mailben, az info@baliner.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
falikarok
A falikarok érvényessége napjainkban

Akár lakberendezésről, akár utcakép kialakításról beszélünk, a falikarok aranykora a 19. századra tehető, és napjainkban újra nagy népszerűségnek örvend. A...

Close