Kövess minket!
  
     

Design radiátor – ha mindenből a legstílusosabbat keresi

Design radiátor – ha mindenből a legstílusosabbat keresi
2019, november 27.

Egy radiátor a legtöbb esetben nem a szoba dísze, hanem egy megtűrt berendezési elem, ami hasznos, sőt, télen létfontosságú, de azért a legtöbben igyekeznek elrejteni, ha mással nem is, de legalább egy függönnyel, vagy egy elé húzott bútorral. A padlófűtés is pont annak köszönheti egyre növekvő népszerűségét, hogy nem látható, így nem zavar bele az egyébként átgondolt koncepcióba, ráadásul helyet is spórolhatunk vele. De mit tehet az, akinek nincs lehetősége komplett fűtési rendszert cserélni, viszont szeretné, ha nem a szokványos radiátorokkal kellene együtt élnie? Nos, a design radiátorok megadják a választ!

A modern formatervezés és lakberendezés alapja a letisztult vonalakra épül, és ez a fűtőberendezések esetében sincs másként, hiszen követni kell a trendeket, és meg kell felelni a vásárlók igényeinek. A design radiátorok a legmodernebb kialakítású butikhotelekben is remekül mutatnak, de az otthoni felhasználásuknak sincs semmi akadálya, sőt, érdemes is ezek közül kiválasztani az otthonunk berendezéséhez legjobban illeszkedőt. Mindenféle lakberendezési stílushoz lehet találni olyan design radiátort, ami belesimul a környezetébe, vagy épp ellenkezőleg, kiemelkedik belőle, és egyfajta fókuszpontként funkcionál. Természetesen nem lesz belőle soha kandalló, de nem is az a célja, csupán alternatívát kíván nyújtani azoknak, akik belefáradtak a régi radiátoraik látványába.

Ha megtekinti cégünk, a Svábbau Kft. design radiátor kínálatát honlapunkon, a www.svabbau.hu címen, akkor Ön is megtalálhatja azt a típust, ami tökéletesen megfelel az ízlésének. Két cég, a Caleido, illetve a Zehnder termékeit forgalmazzuk, és hiszünk benne, hogy e két, régóta működő vállalkozás design radiátoraival Ön is elégedett lesz.

Amennyiben szüksége lenne design radiátorokra akár otthona, akár vállalkozása számára, tekintse meg választékunkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: a 06-26-560-820-as telefonszámon, vagy a svabbau@svabbau.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Gondoskodjon a rendszeres kéményseprésről profik segítségével!
Gondoskodjon a rendszeres kéményseprésről profik segítségével!

Céget vezet, ezért feladatai közé tartozik a használt ingatlan fenntartása is? Igyekszik mindent megtenni azért, hogy probléma nélkül működjenek a...

Close