Kövess minket!
  
     

Dobjuk fel otthonunkat különleges falburkolatokkal!

Dobjuk fel otthonunkat különleges falburkolatokkal!
2016, augusztus 16.

Sokszor előfordul, hogy nem érezzük elég otthonosnak lakásunkat, mert üres falak vesznek minket körül. Ezen sokféle módon tudunk segíteni, akár képek, akár tükrök felaggatásával is, de néha ez sem segít, sőt, esetleg a sok felaggatott holmi ízléstelen, vagy túlzsúfolt hatást kelt. Ha igazán stílusos belsőépítészeti megoldást keres, válassza a falpaneleket!

Ha úgy döntünk, hogy falpanelekkel szeretnénk feldobni lakásunkat, többféle lehetőség közül választhatunk. Az egyik legnépszerűbb falburkoló termék a 3D falpanel. Ez a típusú falburkolat bármilyen helységben remek dekorációs eszközként szolgálhat, legyen szó irodáról, étteremről, vagy hálószobáról. Érdekessége, hogy a megszokottól eltérő, különleges a formavilága.

Több kategóriában is válogathatunk a 3D falpanelek közül. A Wallard 3D falpanelek holland termékek, és többféle mintában kaphatóak. Könnyűek, és általában növényi rostból készülnek, akár cukornádból vagy bambuszból is. Utóbbi azért fontos, mert a természetes alapanyagoknak köszönhetően allergiások is bátran beszerezhetik lakásukba a Wallard 3D fapaneljeit. Az igazán különleges 3D hatás érdekében érdemes LED világítást is beszerelni a falburkolat mellé. A Loft Design System falpanelek Lengyelországból származnak és gipszből készülnek, így valamivel nehezebbek, mint a holland termékek. Változatos és egyedi mintái miatt népszerű falpanelek.

Ha igazán exkluzív terméket szeretne vásárolni, válassza a Kerma bőr falpaneleket! Magyarországi cégünk bőr és műbőr falpaneleket is gyárt, illetve a fent említett holland és lengyel falburkolatok forgalmazásával is foglalkozunk. Kerma bőr falpanel vásárlása esetén rengeteg különböző minta és szín közül választhat. Dekoratív előnyük mellett még hő-és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek. Ha felkeltettük érdeklődését, tekintse meg termékeinket honlapunkon, a www.kerma.hu webcímen, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-52/792-949-es telefonszámon, illetve azinfo@kerma.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
diamondpower.hu
Amerikai konyhára vágyik? A betonvágással lehetséges!

Napjainkban egyre népszerűbb megoldásnak bizonyul, hogy egy kész otthon megvásárlását követően saját igények alapján átalakítjuk azt! Ez bizonyos esetekben valóban...

Close