Kövess minket!
  
     

Épületbontás és építési törmelék szállítás szakszerűen

Épületbontás és építési törmelék szállítás szakszerűen
2018, szeptember 3.

Legyen szó családi házakról vagy nagyobb ipari létesítményekről, velük kapcsolatban igazi körforgás figyelhető meg, vagyis a régi épületek helyére újak kerülnek, amelyek már sokkal korszerűbbek és a társadalom elvárásainak megfelelőek. Amikor az elöregedett épületek lebontásra kerülnek, az ezzel kapcsolatos munkafolyamatokat legalább annyira precízen be kell fejezni, mint egy építkezést, ugyanis csak így lehet átadni az építkezésekhez az üresen álló területeket. Ehhez hozzátartozik, hogy az épületbontásból származó építési törmelékek szállításáról is gondoskodniuk kell a kivitelezőknek.

Az épületbontásból származó törmelékek olyan hulladékok, amelyeknek jelentős része veszélyes a környezetre, az állatvilágra és az emberi szervezetre, ebből kifolyólag nem tanácsos a nem erre kijelölt helyen hagyni. A tiszta terület átadása és előírások betartása miatt szintén elengedhetetlen az építési törmelékek szállítása. Ha az épületbontás után nem gondoskodnak a kivitelezők a hulladék elszállításáról, úgy nemcsak komoly büntetéseket kockáztathatnak, hanem saját munkavégzésüket is akadályozhatják, hiszen törmelékeket kerülgetni rendkívül hátráltató, arról nem beszélve, hogy balesetveszélyes is. Elég egy kis figyelmetlenség, és máris megtörténhet a baj, a munkaerőhiányból adódó kieső idő pedig kitolhatja a határidőt is.

Az épületbontás utáni építési törmelék szállítással mindenki jól jár, így a munkavégzés zökkenőmentesen folytatódhat, a szabályoknak megfelelően. Gondoskodjon Ön is mindig ennek betartásáról, és bízza mindkét feladatot cégünkre, a Becker és M Kft.-re! A rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatást garantáljuk. További információkat honlapunkon találhat, amelyet a www.kontenerbudapest.hu címen érhet el, tájékozódjon bátran tevékenységünk részleteiről! Amennyiben igénybe venné szolgáltatásunkat, hívjon bennünket telefonon, a 06-30-942-0320-as számon vagy írjon e-mailt a beckertrans@amcomp.hu címre, szakértőink rendelkezésére állnak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
tamasablak.hu.18.08
Újítsa fel ingatlanát prémium műanyag nyílászárókkal és növelje értékét!

Ha valaki saját ingatlannal rendelkezik, többféleképpen tudja kihasználni annak előnyeit. Az ingatlanpiac fellendülése továbbra is tart, a lakásárak emelkedése még...

Close