Kövess minket!
  
     

Esztétikus térelválasztás üveggel!

Esztétikus térelválasztás üveggel!
2016, május 10.

Otthona felújítása előtt áll, és azon gondolkodik, milyen különleges, ugyanakkor praktikus módon tudná megoldani a térelválasztók kialakítását? A fontos szerepet betöltő, és esztétikus látványt nyújtó üveg térelválasztókkal igazán egyedivé varázsolhatja lakását úgy, hogy egyben költséghatékony és könnyen tisztítható felülettel bővíti azt.

A térelválasztók világában többféle megoldással találkozhatunk, amelyek közül az üveg térelválasztók mellett döntve egyedi és modern kialakítást tudhatunk magunkénak. A gyártás előtt minden esetben szükséges a pontos, helyszíni felmérés. Az üveg térelválasztó manapság már nem csak a cégek esetében, hanem magánszemélyek körében is közkedvelt térelválasztó forma. Előnyei között említhetjük meg többek között a következőket:

  • Több tér átlátható egyszerre, mégis el vannak választva
  • Tökéletesen megoldott a fényáteresztés
  • Biztonságos, és könnyen tisztán tartható
  • Elképzelés szerint díszíthető
  • Különféle színekben igényelhető
  • Esztétikus és praktikus megoldást nyújt egyszerre

Elegáns és modern üveg térelválasztóval szebbé, hangulatosabbá és világosabbá tehetjük otthonunkat. A minőségi kivitelezés elhanyagolhatatlan, ezért tanácsos jól átgondolnunk, hol igényeljük ennek megvalósítását.

Ha üveg térelválasztók kivitelezésére, vagy egyéb üvegezéssel kapcsolatos munkálatok megoldására van szüksége, a Fa-Üveg-Szabó Kft. munkatársaiként rugalmasan, kedvező feltételekkel készítjük el az igényeinek maximálisan megfelelő elemeket. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal, egyedi termékeinkkel várjuk a www.uvegszabo.hu weboldalunkon, ahol referenciáinkat is megtekintheti.

Alakítsa ki Ön is otthonát esztétikusan, igényeinek megfelelően az üveg térelválasztók nagyszerű lehetőségével! Készséggel állunk rendelkezésére, bármilyen kérdése merül fel, vagy észrevétele van! Elérhetőek vagyunk a 06-30-7575158–as telefonszámunkon, és a szabo@uvegszabo.hu e-mail címünkön! Tájékozódjon a részletekről, és merítsen ihletet weboldalunkon található termékeink böngészésével!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
axosaniter.hu
Mi alapján válasszuk ki a tökéletes fürdőszobai burkolatot?

A tavasz a változás időszaka, így nem csoda, hogy az emberek nagy része a lakásfelújítást is ekkorra időzíti. Egy komplett...

Close