Kövess minket!
  
     

Ezeket gondolja végig az ablakcsere előtt

Ezeket gondolja végig az ablakcsere előtt
2018, április 24.

A tavaszi időszak kifejezetten ideális arra, hogy nekiálljunk a régóta halogatott ablakcserének. Sok érv szólhat a csere mellett: a huzat megszüntetése, jobb hőszigetelés, könnyebb karbantarthatóság. Mielőtt azonban belevágnánk az ablakcserébe, érdemes néhány szempontot figyelembe vennünk, hiszen a döntésünk a következő évtizedekre szól, így nem mindegy, milyen ablakra cseréljük le a régit.

A fa ablakok ugyan nagyon szépek, de csak akkor döntsünk emellett, ha a természetes megjelenés a legfontosabb szempont. A fa ablak hamarabb elhasználódik és nehezebb is karbantartani, emellett drágább, mint az alumínium- vagy a műanyag ablak. A műanyag nyílászárók remekül szigetelnek, és kifejezetten olcsónak számítanak, ráadásul évtizedekig is bírják különösebb karbantartás nélkül, így a leggazdaságosabb ablakcsere megoldásnak számítanak. Persze a spórolás nem minden, a kinézetre is figyelni kell az ablakcsere során. Ne feledjük, hogy az otthonunk külső és belső összképét is jelentősen meghatározzák az ablakok, így nyugodtan adhatunk a megjelenésre.

Ma már rengeteg színű és méretű nyílászáró közül választhatjuk ki a számunkra tökéleteset. Nemcsak az ablakkeret, hanem a megfelelő üveg megválasztása is kiemelt fontosságú. Érdemes többrétegű ablaküveget venni, hiszen így fokozhatjuk a hőszigetelés hatékonyságát. A háromrétegű üvegek például kifejezetten népszerűek, remek szigetelő tulajdonságaiknak köszönhetően. Bizonyos esetekben nincs is szükség teljes ablakcserére, néha elég egy kis renoválás, ami jóval kisebb kiadást jelent. Éppen ezért érdemes szakemberekkel egyeztetni, mielőtt belekezdenénk az ablakcserébe.

Ön is tapasztalt szakemberekre bízná az ablakcserét? Forduljon bizalommal cégünkhöz, az AM- Building Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.ablakvar.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-575-98-24-es telefonszámon, illetve az info@ablakvar.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A fali csempék előnyeiről bővebben
A fali csempék előnyeiről bővebben

A fali csempék egyre népszerűbbek a családi házakban és az irodákban egyaránt. Ennek számtalan oka van, hiszen a fali csempék...

Close