Kövess minket!
  
     

Felújítás a falak bontásával

Felújítás a falak bontásával
2014, március 26.

Ha felújítási munkákba vágjuk fejszénket, nem muszáj megállnunk a festés és dekorálás szintjén. Ha igazán nagy változásra és megújulásra vágyunk egy nagyobb átalakításba is érdemes lehet belevágnunk!

A szerkezeti átalakítások során, mindenképpen kérjük ki építész vagy más tapasztalt szakember tanácsát, hogy biztonsággal folyhassanak a munkálatok.

Min változtathatunk?

Az első lehetőség, ami a falak bontásának kapcsán eszünkbe juthat az a kisebb szobák egybenyitása. Ha rendelkezésünkre áll, egy kisebb kihasználhatatlan szoba, mely praktikusabb lenne egy nagy tágas helységként, akkor itt a remek alkalom! Sok otthon rendelkezik olyan kisszobával, melyben nincsen ablak, így túl sötét használati alkalmazáshoz, például vendégszobának. Spájznak ellenben alkalmas lehetne, de a konyha a ház túl felén van?  Túl nagy egy gardróbnak? Nyissa egybe a szomszédos szobával!

Ennek ellenkezője a szobák szétválasztása. Praktikus megoldást jelenthet, amikor több szeparált lakótérre, esetleg arányosabb leosztásra lenne szükségünk. Ebben az esetben azonban fokozottan ügyeljünk a végeredményre. Például közlekedés szempontjából is jó megoldás lenne az új szoba, vagy ez folytonos átjárással járna, ami kellemetlenségekhez vezetne?

Tervezzünk megfontoltan és helyezzük új alapokra otthonunk elrendezését!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
diamondpower.hu
Épületek falazatának átalakítása

Az építészet és az építészeti technológiák meghatározó fejlődésen mentek keresztül az elmúlt idők alatt, változtak a funkcionális, esztétikai és kényelmi...

Close