Kövess minket!
  
     

Gondtalan élet alumínium redőnyök által

Gondtalan élet alumínium redőnyök által
2015, szeptember 1.

Gondtalan élet alumínium redőnyök által

Olyan redőnyt szeretne, amely évszaktól függetlenül segítséget nyújt a hőszigetelésben? Az alumínium redőny tökéletesen megfelel ennek a célnak, sőt, más fontos tényezőket tekintve is remekül helyt áll.

A korábbi években a fa, majd a műanyag típusú redőnyök voltak elterjedtek, később pedig már az alumínium redőnyök is népszerűvé váltak. A számos pozitív jellemzővel bíró alumínium redőnyök fokozzák a biztonságot, valamint a hő és hangszigetelést is. Az épületek típusától, korától, elhelyezkedésétől függően, és a homlokzatok bármilyen stílusához illően válaszhatók. Az egyedi méretekben gyártható alumínium redőnyök közül nem egyszerű kiválasztani azt, amely teljesen megfelelő.

Az alumínium redőnyök több kimagaslóan jó tulajdonsággal rendelkeznek, mindenekelőtt a következőkkel:

  • ellenállóak az időjárással és a betörésekkel szemben
  • télen nagymértékben csökkentik a fűtésszámlát
  • nyáron képesek kint tartani a nap melegét
  • garantálják a teljes sötétséget
  • színtartóak
  • motorizálhatóak
  • évtizedes élettartamúak

Az alumínium redőny a leginkább keresett, annak köszönhetően, hogy könnyen kezelhető, nem rozsdásodik, többféle színben kérhető, és igen jól sötétít a szoros illesztések miatt.

Az Ablaktherm Kft. fontosnak tartja, hogy folyamatos kedvezményeket, kiváló minőségű termékeket nyújtson érdeklődői számára. Garantáljuk a legmodernebb technológia alkalmazását, a gondos kialakítást, és a tartósságot. A www.akciosablak.hu által kínált termékek mindegyikére igaz a kiváló minőség, így az alumínium redőnyökre is. Nálunk biztosan megtalálja az igényeinek maximálisan megfelelő redőnyt. Ha más egyéb termékre, nyílászárók valamelyikére van szüksége, az Ablaktherm Kft. által könnyen beszerezheti ezeket is.

Takarítson meg rengeteg energiát, és tegyen az élhetőbb környezetért megfelelő alumínium redőny kiválasztásával!

Amennyiben bővebb információra van szüksége, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 06-70-360-6168-as telefonszámon, valamint e-mailben az info@akciosablak.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
argokarpit.hu
Újuljon meg a régivel: kárpitoztassa újra bútorait, és dobja fel otthonát!

Talán már Ön is eljátszott a gondolattal, hogy felújítja otthonát, esetleg annak csak egy részét, ám végül mégsem kezdett neki,...

Close