Kövess minket!
  
     

Ha nyár, akkor itt az ideje a lapostető hőszigetelésének!

Ha nyár, akkor itt az ideje a lapostető hőszigetelésének!
2016, június 24.

A nyár megannyi munkálatnak ad tökéletes időt és teret, nincs ez másként a házfelújítással vagy az építkezéssel sem. Nyáron megannyi előnnyel rendelkezünk ezen a téren, hiszen a kedvező időjárási körülmények lehetővé teszik bizonyos folyamatok gyorsabb és gördülékenyebb elvégzését, mint például a lapostető hőszigetelését is!

A szigetelési eljárásoknak mindig szükségünk van szárazságra és megfelelő időre, hogy az anyag megköthessen, megszilárdulhasson és megszáradhasson. A nyár pedig tökéletes e feladatok elvégzésére. Hogy miért is szükséges a lapostető hőszigetelés?

Az első és legfontosabb érv a lapostető szigetelése mellett, hogy kialakításából adódóan hajlamosabb a beázásra, illetve a hőt sem tartja túl jól. Ezek elkerülésének érdekében megfelelő hőszigetelést kell alkalmazni, mely által a tető élettartama és terhelhetősége megnő. A hőszigetelés ellenére sokakban felmerül az esővíz elvezetésének problematikája is. Ha megbízható szakemberre bízzuk a lapostető szigetelését, akkor észlelhetjük, hogy a szigetelésben egy bizonyos fokú dőlésszög található, mely a víz elvezetésére szolgál. Lapostető esetében a vízelvezetés történhet épületen belül és kívül is.

Sokakban felmerül a kérdés a lapostető szigeteléséhez alkalmazott szigetelőanyag minőségét illetően is, hogy mely kialakítás érné meg igazán. Manapság a leggyakrabban alkalmazott anyag a bitumenes lemez, mely az elmúlt évek során számos fejlesztésen ment át, így napjainkra az egyik legmegbízhatóbb és legjobb minőségű szigetelő anyaggá nőtte ki magát.

Ám mit sem ér az anyag minősége, ha nem profi szakemberekre bízzuk a kivitelezést. Egy lapostető szigetelésénél számos tényezőt figyelembe kell venni, illetve fontos a precizitás, hogy a végeredmény tartós és minőségi lehessen. Ha Ön is megbízható szakembert keres lapostető szigeteléséhez a nyár folyamán, forduljon hozzánk bizalommal! Keresse fel honlapunkat a www.minosegitetoszigeteles.hu-n, és tekintse át ajánlatainkat. Ha kérdése van, forduljon hozzánk a 06 20 9341490-es számon, vagy e-mailben az aquaszig@gmail.com címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Lakásfelújítás teljes körűen, profi szinten
Lakásfelújítás teljes körűen, profi szinten

Otthona átalakításán gondolkodik, és tisztában van vele, hogy a ház több részén szükséges a változtatás? Célszerű a lakásfelújításra vonatkozó minden...

Close