Kövess minket!
  
     

Hansgrohe, Grohe, Kludi zuhanyrendszerek és csaptelepek kedvező áron!

Hansgrohe, Grohe, Kludi zuhanyrendszerek és csaptelepek kedvező áron!
2019, november 27.

A fürdőszoba felújítása a legnehezebb feladat egy lakásfelújítás során, és ez hatványozottan igaz abban az esetben, ha kis tér áll rendelkezésre. Ilyenkor mindent be kell vetni a helyspórolás érdekében, vagyis mindenből a lehető leghatékonyabbat kell választani, például kád helyett zuhanyfülkét érdemes beépíteni. A Hansgrohe, Grohe és Kludi zuhanyrendszerek tökéletes megoldást kínálnak, hiszen nem csupán helytakarékosak, de az áruk is kedvező!

A Hansgrohe, Grohe és Kludi zuhanyrendszerek között megtalálható például a falsík mögé rejtett zuhany csaptelep, ami praktikus és esztétikus, mivel egy beépített és egy falon kívüli részből áll. Ez a megoldás akkor előnyös, ha szűkös a tér, mivel a kiálló csaptelep csak tovább szűkítené azt, ráadásul balesetveszélyes is. Termosztátos kivitelben is vásárolható csaptelep, ami fokozatmentesen szabályozható, kiegyenlíti a nyomás- és hőmérsékletváltozásokat, „megjegyzi” a beállított hőfokot, és megvéd a forrázástól is.

A Hansgrohe, Grohe és Kludi zuhanyrendszer termékek között megtalálhatóak speciális csaptelepek is, például a kihúzható fejű mosdó csaptelep, ami hajmosóként, vagy bidéhez is felhasználható, emellett beszerezhetőek lengőkaros, nyomógombos, sőt, akár érintés nélküli, infravörös, vagy radaros vezérléssel működő változatok mozgáskorlátozottak, vagy közületek számára, ablak alá szerelhető, vagyis dönthető mosogató csaptelepek, mosogatógép-váltóval kombináltak, valamint akár mosogatószer-adagolóval egybeépített csaptelepek is.

Ha szeretne egy megbízható vállalkozástól kiváló minőségű Hansgrohe, Grohe és Kludi zuhanyrendszereket vásárolni, cégünk, az R.M.G. Sales Kft. webáruházában megtalálhatja őket. Látogasson el a www.szaniteresklimacenter.hu címen elérhető weboldalunkra, ahol megtekintheti széles választékunkat, és hasznos tanácsokat is olvashat!

Amennyiben kérdése lenne a Hansgrohe, Grohe és Kludi zuhanyrendszerekkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a 06-30-815-9597-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a radovits.milan@gmail.com e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
svabbaukft.hu.19nov
Design radiátor – ha mindenből a legstílusosabbat keresi

Egy radiátor a legtöbb esetben nem a szoba dísze, hanem egy megtűrt berendezési elem, ami hasznos, sőt, télen létfontosságú, de...

Close