Kövess minket!
  
     

Házfelújításba vág, és nem tudja milyen tetőszigetelést válasszon?

Házfelújításba vág, és nem tudja milyen tetőszigetelést válasszon?
2016, január 26.

A társasházak kezelése nem egyszerű feladat, hiszen egyszerre több lakó igényeit kell figyelembe venni és a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni. Ebben az esetben sok kérdésben meg van kötve a keze a közös képviselőnek, hiszen a döntés a többségre hárul. Ha az Ön lakóközösségében is házfelújítás esedékes, és a megfelelő tetőszigetelést szeretné a lakók számára ajánlani, íme, egy kis segítség a választáshoz.

Milyen anyagból készül az ideális tetőszigetelés?

Lapostető szigetelés esetében többféle verzió áll rendelkezésünkre, az adott tetőtől és a ház szerkezetétől függően. Ezek a következőek lehetnek:

  • Egyhéjú melegtető: A tető teherhordó szerkezetével egybeépített hőszigetelés, lejt beton, páratechnikai rétegek és csapadékvíz szigetelés – a rétegek sorrendjét és anyagát a rendeltetés határozza meg.
  • Kéthéjú melegtető: Két teherhordó szerkezet, az alsó hőszigetelve van, majd egy átszellőztetett légréteg követi. A felső, hőszigetelés nélküli teherhordó réteg csak az aljzata a lapostető szigetelésnek.

A beépítés módja kapcsán a következőkről beszélhetünk:

  • Egyenes rétegrendszerben – Egyhéjú melegtető alkalmazása, ahol a tetőszigetelés a hőszigetelés felett helyezkedik el, ezáltal védve van a csapadékvíz hatásaitól.
  • Fordított rétegrendszer – Egyhéjú melegtető, ahol a lapostető szigetelés a hőszigetelés alatt készül el. A csapadékvíz a hőszigetelésen keresztül kerül elvezetésre, a hőszigetelést leterhelő réteggel kell ellátni.

Ezek a speciális eljárások a megfelelő alapanyagokat és szakértelmet követelik meg, mellyel nem bízhatjuk meg bármelyik tetőszigetelő céget. Ha Ön is legkiválóbb színvonalat szeretné megtalálni, tekintse meg honlapunkat, a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalt, ahol számtalan referencia és kiegészítő információ várja, hogy meggyőzhesse Önt az optimális döntésről. Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon a +36 (1) 295-5179-es számon, illetve e-mailben az aquaszig@gmail.com címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
redonydiszkont.hu
Reluxák egyéni igényeknek megfelelően

Olyan árnyékolóra vágyik, amivel saját igényei és kedve szerint szabályozhatja a kintről bejutó fény mennyiségét? A reluxa kitűnő megoldásként szolgál,...

Close