Kövess minket!
  
     

Hogyan rendezzük be a gyerekszobát?

Hogyan rendezzük be a gyerekszobát?
2015, október 28.

A gyerekszoba berendezése nem egyszerű feladat, hiszen a gyermek fejlődése újabb és újabb igényeket teremt, amelyeket a szobának követnie kell, hogy mindig kényelmes és egyben funkcionális legyen. Mit kell szem előtt tartanunk, hogy ezek egyszerre teljesüljenek?

A gyerekszoba bútorozása közben számos problémába ütközhetünk: kis tér, gyorsan változó igények, közös szobában alvó lurkók. Jó hír, hogy ha következetesen, előrelátóan tervezzük meg a szobát, egyik sem jelenthet majd gondot!

Először is, gondoljuk végig pontosan, hogy milyen gyerekbútorra van szükség jelenleg, és mire lesz szükség a közeljövőben! Jó megoldás lehet, ha többfunkciós bútorokkal rendezzük be a szobát, hiszen így helyet és pénzt is spórolhatunk.

Különösen figyeljünk a biztonságra! Az ideális gyerekszoba bútor szálkamentes, és lekerekített élekkel rendelkezik, hogy a sérülések esélyét a minimálisra lehessen leszorítani.

Tervezzünk praktikus tárolóegységeket! A gyerekszobákban mindenképp nagy kihívás rendet tartani, sokat segít azonban egy olyan jól kitalált rendszer, ahol minden játéknak, ruhának, apróságnak van külön helye és szükség esetén el tudjuk rakni őket szem elől. Jól működő megoldás lehet például egy beépített szekrény, ahol mindennek külön polcot alakíthatunk ki, az igényeinknek megfelelően.

Ne feledkezzünk meg a dekorációról! A sok különféle szempont mellett másodlagosnak tűnhet a dekoráció kérdése, de mégsem hagyhatjuk figyelmen kívül, hiszen ettől lesz igazán otthonos, hangulatos a gyerekszoba. Válasszunk ki egy nekünk tetsző stílust (ha nagyobbacska gyermekünk van, természetesen kérdezzük meg őt is), és ragaszkodjuk ahhoz végig a szoba berendezése során! Ennek köszönhetően egységes lesz a szoba hangulata, ami segít abban, hogy áttekinthető, rendezett hatást kapjunk. Manapság már egyáltalán nem elvárás, hogy lányoknak rózsaszín, fiúknak kék szobát rendezzünk be, így nyugodtan rugaszkodjunk el ettől és játsszunk a színekkel, formákkal, hiszen ehhez a gyerekszobánál jobb terepet keresve sem találhatnánk!

Ha igazán praktikus és dekoratív gyerekszoba bútorokat keres otthonába, nézzen szét www.inpulse.hu weboldalunkon, és tájékozódjon a részletekről! További kérdés esetén írjon nekünk az info@inpulse.hu e-mail címre, vagy hívjon bennünket a 06-20/443-9777-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Montelli
Különleges dekoráció a Montelli egyedi anyagával!

Egyedülálló, ízlésének megfelelő, ugyanakkor korszerű és kiváló minőségű anyaggal szeretné megoldani otthona dekorációját? Számos lehetőség közül válogathat, de sajnos nehéz...

Close