Kövess minket!
  
     

Idejétmúlt bejárati ajtóból modern dizájn!

Idejétmúlt bejárati ajtóból modern dizájn!
2015, március 31.

Úgy véli bejárati ajtója olyan régi, és elavult hogy már nem biztonságos? Elérkezettnek látja az időt a cserére? Lakása bejárata egy csapásra a legmodernebb, divatos berendezési tárgya lehet, ha jól választ! Egy igazán jó nyílászáró védő funkciója mellett, a legtökéletesebb, stílusos berendezési eszköze is lehet. Fontos szempont lehet a választásnál még, hogy meghitt és hangulatos benyomást keltsen.

A bejárati ajtók lényegesen kiemeltebb szerepet töltenek be a mindennapjainkban, mint beltéri társaik. A házba való belépéskor ez az első eszköz, mellyel közvetlenül érintkezünk, ennél fogva alapvető, hogy minden elvárásunknak meg kell felelnie. A külső borítás, felület kialakítás, belső szigetelés, vasalatok, illetve zárszerkezetek mind-mind egyéni elvárásoknak megfelelőek lehetnek. Ha a tartósságot, praktikusságot, és a kedvező díjszabást részesítjük előnyben, akkor a műanyag ajtóra kell, hogy essen a választásunk. Azért is hasznosabbak a piacon lévő vetélytársaikkal szemben, mert javításuk rendkívül egyszerű. Mindössze néhány perc alatt ki- és beszerelhető, mely hosszútávon igen kedvező lehet számunkra.

A műanyag bejárati ajtók egyik legtapasztaltabb, legprofesszionálisabb cége az Ablaktherm Kft. E 2003 óta működő, első osztályú termékekkel foglalkozó vállalat minden igényt kielégítő szakértői csapattal dolgozik. Kulcsfontosságúnak tekintik minden egyes vételezés során a vásárlói elégedettséget. A teljes körű garancia alapvető számukra. A bejárati ajtók közül 3 féle típus meghatározó kínálatukban: S line, Horidoor, valamint a Trionic. A döntés meghozatalában segítségünkre lehet a díjmentes helyszíni felmérés, árajánlat készítés és a szaktanácsadás.
A választott terméket ráadásul a helyszínre szállítják, szakszerűen beépítik, majd a fal korrekciós munkájával zárják a beépítést.

Mindenképp hívja most az Ablaktherm Kft.-t a 0670-360-6168 számon, vagy küldjön e-mailt az info@akciosablak.hu címre! Kérdéseire garantáltan alapos választ kap, valamint díjmentesen teljes körű tájékoztatással is ellátják a személyes megkeresés során, melyet 2220. Vecsés, Fő út 1 szám vagy 1012 Budapest, Attila út 117. szám alatt tehet meg! Addig is böngésszen a www.akciosablak.hu weboldalon, és döntsön a korszerűség mellett!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
geppartner.hu
Új házat minőségi építőipari gépekkel

Az építkezés bizony nem tartozik az egyszerű és gyorsan elintézhető dolgok közé. Nem is kell, hogy gyorsan épüljön fel egy...

Close