Kövess minket!
  
     

Komplett felújítás igényei szerint!

Komplett felújítás igényei szerint!
2016, június 2.

Egy lakásfelújítás számtalan lehetőséget rejt magában: felújíthatjuk a kerítést, a járdát, építhetünk új válaszfalakat a helyiségek közé, vagy éppen lebonthatjuk azokat, megnyitva így a szobák közötti teret. A környezetünk esetében még inkább figyelnünk kell arra, hogy az a megfelelő állapotban legyen, hiszen aki elsétál otthonunk előtt, ezt látja meg elsőnek – és valljuk be, az omladozó vakolat és a felrepedezett járda nem éppen szívderítő látvány.

A kerítés szüntelenül ki van téve az időjárás viszontagságainak, és ennek következtében a felülete bizonyos idő elteltével elkorhadhat, berozsdásodhat. Egy tönkrement kerítés nem csak esztétikailag ad negatív képet, de otthonunk biztonságát is veszélyezteti, így célszerű a lakás felújítás során kerítés felújítást beütemeznünk első feladatnak. Hasonló a helyzet a járdával és az autófeljáróval is, hiszen ha ezek minősége nem megfelelő, az akár balesethez is vezethet. Szerencsére a felújítás során – a korszerű technológiai fejlettség miatt – rendkívül széles anyagkínálatból válogathatunk, így a lakás felújítás nem csak egyszerű lesz, hanem élvezetes is.

A Házkovács Kft. munkatársaiként teljes felmérést végzünk, és elhivatottan, magas minőségben teljesítünk. Fontos számunkra, hogy megrendelőinkkel közvetlen, barátságos kapcsolatot alakíthassunk ki, hiszen így minden szempontból könnyebb az együttműködés. Arra is gondolunk, hogy ne keletkezzenek plusz költségek, valamint ügyelünk a költséghatékonyságra is. Járda felújítást, kerítés felújítást, teljes körű ház felújítást és egyéb feladatok problémamentes, gördülékeny, problémamentes elvégzését is vállaljuk, elképzeléseinek megfelelően. Szolgáltatásainkról bővebben is tájékozódhat a www.epites-felujitas.hu internetes oldalunkon, bővebb felvilágosításért pedig keressen minket bártan a 06-70/771-4787-es telefonszámunkon, vagy e-mailben, az info@epites-felujitas.hu címünkön.

Ne csak háza, hanem a körülötte lévő környezet is legyen csodaszép! Döntsön a járda felújítás és a kerítés felújítás mellett, a kivitelezést pedig bízza ránk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
A beázás által okozott problémák megszüntetése
A beázás által okozott problémák megszüntetése

Ha lakásunk szigetelése nem megfelelő, az komoly problémákhoz vezethet, ugyanis a fal beázása, átnedvesedése penészedést okozhat. Annak érdekében, hogy hatásos,...

Close