Kövess minket!
  
     

Könnyűszerkezetes ház építés: Az egyszerű és környezettudatos megoldás

Könnyűszerkezetes ház építés: Az egyszerű és környezettudatos megoldás
2017, november 28.

Építkezés előtt áll, és szeretne minél gyorsabb, ugyanakkor kifogástalan eredményt? A statikai tervezhetőséggel, nagyfokú merevséggel, időtállósággal és megbízhatósággal jellemezhető könnyűszerkezetes ház építésével nem csak rendkívül rövid időn belül költözhet be új otthonába, hanem minden szempontból jól járhat a későbbiekben is.

A könnyűszerkezetes ház építésének átfutási ideje rendkívül rövid, ami a korszerű technológiának és a párhuzamosan végezhető munkafolyamatoknak köszönhető. Rendkívül kedvező lehetőségének kihasználásával nem kell drága albérletet fizetnünk, és a többszöri költözés hátrányaitól is megkímélhetjük magunkat, mégsem kell hosszú éveket várnunk saját otthonunk elkészülésére. Hely-, és anyagtakarékosságot tekintve egyaránt eredményesek lehetünk, valamint az energiatakarékosságot illetően is maximálisan elégedettek lehetünk, hiszen kiváló hő- és hangszigetelésben részesülhetünk. Összességében könnyűszerkezetes ház tulajdonosaként megalapozhatjuk költséghatékony, környezettudatos és kényelmes életvitelünket.

Minőségi anyagok felhasználásával, a szigorú szakmai követelményeknek eleget téve, a helyszíni körülményeket alaposan figyelembe véve nyújtjuk szolgáltatásunkat a TAKSONY H-BEK Építőipari Kft. munkatársaiként. Rövid építési időtartammal, a környezet védelmére nagy hangsúlyt fektetve, ugyanakkor időtálló anyagokkal valósítjuk meg a könnyűszerkezetes ház építését, a megrendelő igényeit szem előtt tartva. Informálódjon részletesen mindezekről a www.konnyu-szerkezet.hu weboldalunkon!

Használja ki a jövőbe mutató környezettudatos építkezési módot, és részesüljön Ön is a könnyűszerkezetes ház előnyeiben! Tudjon meg többet erről a nagyszerű lehetőségről, valósítsa meg álmai otthonát, melyhez kérje bátran segítségünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a06-1-283-0927-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címünkre, szakértő munkatársaink mindenben készséggel segítenek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért éri meg a hőtárolós kandalló mellett dönteni?
Miért éri meg a hőtárolós kandalló mellett dönteni?

Ahogy minden évben, most is elérkezett a téli hideg, és ilyenkor mindig a fűtés válik a legégetőbb kérdéssé. A borsos...

Close