Kövess minket!
  
     

Megújulás a részletekben

Megújulás a részletekben
2014, február 24.

Régiek a bútorai? Nem tetszik otthona kisugárzása? Ruházza fel új bútorokkal és kiegészítőkkel!

Ódon bútorai már alkalmatlanok a használatra? Kényelmetlenek? Ezen már a kárpitozás se segít? Váljon meg tőle, esetleg ha van rá mód adja el és vegyen egy újat! Mostanság könnyen lehet olyan bútorokat vásárolni, melyek nem csak kedvező áron elérhetők, de dekoratív elemei is lehetnek otthonának. Például egy kihúzható fotelágy, helytakarékos mégis szép eleme lehet otthonának.

Új nappali bútorok

Az új nem mindig jobb! Ha nem bővelkedünk anyagiakban, akkor látogassunk el egy bolhapiacra és szemezgessünk az egyedi bútorok között. Azon felül, hogy kevesebből bútorozhatjuk be otthonunkat, remek összhatást érhetünk el a különböző stílusú bútorok vegyítésével! Kombináljuk a színeket és a formákat, persze az ízlésesség határain belül és egy olyan helyet alakíthatunk ki, ami otthonosabb végeredményt ad, mintha egy katalógus szobát vennénk meg.

Szőnyegek és szövetek

Ha nem szeretnénk festésbe bonyolódni, mégis színesebbé tennénk a falakat, akkor remek megoldás lehet egy szép árnyalatú függöny beszerzése. Az egyszínű fehér falak mellett, minden intenzívebb szín, vagy minta remekül mutat, csak itt is figyeljünk az összhangra. Ha bútorainkra egy árnyalat a jellemző, szerencsés olyan függönyt választani, amihez tudunk egy árnyalataiban passzoló szőnyeget társítani, így a színek harmóniában lesznek és a szoba egy egységként működhet.

Kis leleményességgel könnyedén egyedivé és különlegessé tehetjük lakásunkat, ne fukarkodjunk a kreativitással, varázsolja otthonát hangulatos béke szigetévé!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hazfelujitas.net-Kornyezetbarat-otthon-1
Lakásfelújítás? Tegye otthonát zölddé!

Gyakran elgondolkodik azon, hogy miért is ilyen magasak a számlái? Miért ekkora a víz és áramfogyasztása? Tegye otthonát zölddé és...

Close