Kövess minket!
  
     

Mérje fel a terasz állapotát, és cserélje le időben a teraszlapokat!

Mérje fel a terasz állapotát, és cserélje le időben a teraszlapokat!
2019, március 20.

Ellenőrizte már terasza állapotát? Ha még nem, itt az ideje, ugyanis a felújítási munkálatokat érdemes a nyári hónapokat megelőzően elvégezni. A teraszlapok mozgása, repedezettsége, felpúposodása és más hasonló jelenségek mind arra utalnak, hogy elengedhetetlen a csere. Olasz járólapokkal kiváló eredményt érhet el, de választhat más típusú burkoló anyagokat is.

Még nem késő a teraszt felújítani, hiszen a kellemes tavaszi időben jóval könnyebb a feladatokat elvégezni, mint a nyári kánikulában. Ha szeretne hosszú időn keresztül elégedett lenni, több szempontra szükséges ügyelni. A burkoló anyagok körültekintő kiválasztása, a száradási idő betartása, a külső környezeti hatások ismerete, a szakszerű vízelvezetés elhanyagolhatatlan. Ne engedje, hogy a szabadban töltött időt beárnyékolja a terasz kifogásolható állapota! Kényelmesen, nyugodtan pihenhet, és elkerülheti a baleseteket, ha kiváló minőségű teraszlapokat használ. Tapasztalt szakember munkájával, a szakszerűen kialakított rétegrenddel és a megfelelő technológia alkalmazásával tökéletes eredményre juthat.

Széles választékkal várja cégünk, a Gres-Massimo Kft.! Olasz járólapok, spanyol és lengyel padlólapok állnak rendelkezésére. Többféle színű és típusú termékek közül válogathat egyéni elképzelése és a terület adottságai szerint. A burkoló anyagokon kívül beszerezheti nálunk a segédanyagokat is. Hasznos tanácsokat nyújtunk, mivel a teraszlapoknak meg kell felelniük a speciálisabb igényeknek is. A hideg, az erős napsugárzás, a csapadék és a fagy károkat okozhat a teraszlapokban, ám mi olyan modern technológiával készült
termékeket kínálunk, amelyek hosszú időn át mutatósak maradnak. Szerezzen bővebb információt szolgáltatásunkról a www.gres-massimo.hu weboldalunkon!

Teremtsen igényes és kényelmes környezetet! Használja ki a terasz adottságait, és élvezze a kellemes időt a szabadban! Fordítson figyelmet a teraszlapok állapotára, és gondoskodjon a cseréről időben! Rendelje meg a magas minőségű, időtálló olasz járólapokat és más nagyszerű burkoló anyagokat tőlünk! Tegye fel kérdéseit és jelezze felénk igényét a 06-1-401-0140-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@gres-massimo.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
diamondpower.hu.19marc
Nyissa egybe az otthona helyiségeit betonvágással!

Csökken, vagy bővül a lakók száma, ezért szükség van a helyiségek átalakítására? Szeretne nagyobb szobákat létrehozni? Bármilyen típusú ingatlanban tervezi...

Close