Kövess minket!
  
     

Mi a kényelmes otthon titka? Kisbútorok!

Mi a kényelmes otthon titka? Kisbútorok!
2017, október 12.

Otthonunk elsődleges funkciója, hogy olyan, minden szempontból komfortos teret nyújtson, amire csak saját lakóhelyünk képes. Egy olyan tér, ahol minden kizárólag igényeinket szolgálja, hiszen gondos tervezéssel alakítottuk ki összes szegletét. Melyek azok a berendezések, amik valamennyiünk számára kényelmes életteret biztosítanak? A kisbútorok!

A szokásoknak és ízléseknek megfelelően minden otthonban más és más berendezésnek szükséges helyet kapnia, ám van néhány alapvető szempont a kisbútorok kiválasztása során, amit érdemes betartani. Lássuk, melyek ezek!

  • Alapanyag, minőség: Az időtállóság minden berendezés esetében kulcsfontosságú, és ezt csakis színvonalas alapanyagok felhasználásával lehet elérni. Az anyag emellett meghatározza a küllemet, illetve a súlyt is, ennek következtében például a mobilitást.
  • Méret: Bár elsőre talán kevésbé tűnik fontos tényezőnek, mint egy teljes falat betöltő szekrénysor vásárlásakor, mégis, a kisbútorok esetében is lényeges a méret. Egyensúlyt kell találnunk, hogy minden éppen praktikusan kézre essen, mégse legyen zsúfolt a tér.
  • Funkció: Bútorainkat úgy válogassuk össze, hogy azok maximálisan megfeleljenek szokásainknak, holmijaink mennyiségének, jellegének. Így például ha sok apróságunk van, a praktikusság érdekében fiókos, polcos, akár rejtett tárolóval ellátott kivitelek mellett döntsünk.
  • Stílus: Kétségkívül az egyik legfontosabb szempont, hogy bútoraink ízlésünknek tökéletesen eleget tegyenek, és összhangban legyenek egymással. A kialakított dizájn meghatározza közérzetünket is, hiszen még nagyobb kedvvel tálaljuk a vacsorát egy olyan konyhaasztalra, amit szeretünk, és ez minden berendezésre éppígy igaz.

Ön el tudja képzelni, hogy megtalálja azokat a bútorokat, amik az ezekhez hasonló alapvető szempontok mellett még saját, speciális igényeinek is eleget tesznek? Válassza az egyszerűbb utat, és döntsön az egyedi bútor készítés mellett! Bátran keresse fel cégünket, az EGI 2008. Asztalosipari és Kereskedelmi Kft.-t, és ossza meg velünk elképzeléseit kisbútorok kapcsán is! Látogasson el a www.enyedi.hu weboldalunkra, vagy keresse munkatársainkat a +36-20-473-7816-os telefonszámon, illetve az egi2008kft.enyedi@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Lakásfelújítás – generál kivitelezővel végeztessük?
Lakásfelújítás – generál kivitelezővel végeztessük?

Amikor használt ingatlant vásárolunk, akkor az első dolog, ami még beköltözés előtt szükséges lesz, az a lakásfelújítás. Ha hosszú távra...

Close