Kövess minket!
  
     

Mi alapján válasszuk ki a tökéletes fürdőszobai burkolatot?

Mi alapján válasszuk ki a tökéletes fürdőszobai burkolatot?
2016, május 3.

A tavasz a változás időszaka, így nem csoda, hogy az emberek nagy része a lakásfelújítást is ekkorra időzíti. Egy komplett felújításhoz hozzá tartozik a fürdőszoba átalakítása is, és, hogy megkönnyítsük a folyamatot, eláruljuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a fürdőszobai kellékek megvásárlásánál, valamint az egész felújításnál.

Sokan, ha a fürdőszoba átalakítása kerül szóba, azonnal a szaniterekre és kádara gondolnak, pedig, mint minden helyiségnél, itt is az alapoktól kell kezdeni. Tehát mi az első? A fürdőszobai burkolat. A többségben az a tévhit él, hogy a fürdőszobai burkolat kimerül a csempék világában, pedig a modern lakberendezési tippeket bújva felfedezhetjük, hogy egyre jobban hódit a laminált burkolat, a tapéta és a különböző anyagból készült csempe utánzatok.

Ha már tudjuk, hogy milyen anyagot szeretnénk választani, akkor már csak a stílus van hátra. Melyek ezek?

  • Rusztikus – ebbe a kategóriába tartoznak a barnás, földes árnyalatok, illetve a fa mintázatú csempék és a laminált kialakítások.
  • Minimalista – főként letisztult, egyszínű, vagy visszafogott mintával díszített fürdőszobai burkolatok tartoznak ide. Előnyben a fehér, fekete és a világosabb árnyalatok.
  • Bohém – itt már kicsit szabadabban szárnyalhat a fantázia. Minden, ami mintás, jöhet, de főként a virágmintás, zöldes és földes árnyalatok az uralkodó irányzatok.
  • Giccses – avagy a barokk stílus. Minden, ami arany, díszes és túlzott.
  • Pasztell – napjaink egyik legkedveltebb irányzata. A pasztell és a púderes árnyalatok egyvelege, finom mintákkal megspékelve.

Ha tudjuk, hogy melyik stílusban szeretnénk keresgélni, irány az Axo Saniter áruháza!

Kínálatunkban megannyi stílus és kivitel közül válogathat, arról már nem is beszélve, hogy fürdőszobai burkolat kínálatunk több mint minőségi! Számunkra fontos ügyfeleink bizalma, így egyedülálló ajánlatokkal várjuk!

Keresse fel honlapunkat a www.axosaniter.hu címen! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén, akár telefonon, a 06-1/555-14-90-es vagy 06-30/910-71-51-es számon, akár e-mailen keresztül, az axo@axosaniter.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kreativko.hu_16.04
Egyedi és stílusos környezet otthonunk körül

Házfelújítás, vagy otthona körüli munkálatok előtt áll, és szeretné a lehető legalaposabban, legelőnyösebben megtervezni a változtatási folyamatokat? Jól megválasztott térburkolattal...

Close