Kövess minket!
  
     

Miért éri meg a hőtárolós kandalló mellett dönteni?

Miért éri meg a hőtárolós kandalló mellett dönteni?
2017, november 24.

Ahogy minden évben, most is elérkezett a téli hideg, és ilyenkor mindig a fűtés válik a legégetőbb kérdéssé. A borsos fűtésszámlát mindenki próbálja elkerülni, így egyre határozottabb a törekvés a hatékony fűtési megoldások alkalmazására. A kandallófűtés nem véletlenül éli második aranykorát, egyre többen ismerik el, hogy a kezdeti pénzbefektetés bőségesen megtérül az éveken át tartó olcsó fűtésnek köszönhetően. Azonban a kandallók működése és teljesítménye is eltérhet, ezért érdemes jól megfontolni vásárlás előtt, hogy milyen típust választunk.

Az egyik legnépszerűbb kandallótípus jelenleg a hőtárolós kandalló. Sikerességét annak köszönheti, hogy két klasszikus kandallótípus legjobb tulajdonságait ötvözi: a légfűtéses kandallóét és a cserépkályháét. Így egy optimális fűtési megoldás alakult ki, mely Nyugat-Európában már széles körben elterjedt. A hőtárolós kandalló a tüzelőanyag elégetése után hősugárzás formájában melegíti fel a helyiséget. Előnye, hogy nagy a hőtartása, így a keletkezett hőt fokozatosan, hosszú órák leforgása alatt adja le. A hőtárolós kandalló hatásfoka kiváló, a hőtartás ideje is kifejezetten hosszú. Emellett kevés időt és energiát igényel az üzemeltetése, ami szintén nem elhanyagolható szempont.

A hőtárolós kandallók kialakítása modern és korszerű, jól láthatóvá teszik a tűz égését, ezért hangulatban is sokat dobhatnak egy helyiségen. Kényelmes és esztétikus megoldás, mellyel nem csak időt és energiát spórolunk, de még pénzt is. Kiválóan alkalmas az új építésű házak fűtésére, hideg téli estéken pedig kifejezetten hangulatos odabújni a hőtárolós kandallóban ropogó tűz mellé.

Hőtárolós kandalló beépítésén gondolkozik? Forduljon bizalommal cégünk, a Domofire Kft. munkatársaihoz! További információért látogasson el honlapunkra, www.domofireshop.com webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +3694/505-000-ás és a +3620/500-7559-es telefonszámon, illetve az info@domofire.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Akadályozza meg a vízbetörést minőségi aljzatszigeteléssel!
Akadályozza meg a vízbetörést minőségi aljzatszigeteléssel!

Nagyobb mennyiségű csapadék lehullásakor problémákkal szembesült, ugyanis víz jutott az otthonába? Esetleg most építkezik, és nem szeretne kihagyni egyetlen fontos...

Close