Kövess minket!
  
     

Miért fontos a nyílászárók teljes körű korszerűsítése?

Miért fontos a nyílászárók teljes körű korszerűsítése?
2015, december 29.

Nyílászárók cseréjén, korszerűsítésén gondolkodik, de még nem tudja, milyen módon kiviteleztesse a feladatot? Nagyon fontos, hogy hozzáértéssel, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségét kérje. Ne csak egy-egy ablak cseréje mellett döntsön, ha más nyílászáróval is probléma van, a korszerűsítés jegyében ablakokat és erkélyajtókat egyaránt cseréltessen, hiszen csak így elérhető hosszú távon költséghatékonyság!

Otthonunkban nagy szerepet kapnak a nyílászárók, hiszen az év minden időszakában megvan a feladatuk. Az egyik legjobb megoldás a műanyag nyílászárók mellett való döntés. Az ablakok elsősorban a szellőztetést, a fény áteresztését szolgálják, míg az erkélyajtók, és a teraszra vezető ajtók a pihenés helyszínére való kijutást teszik lehetővé. Közös jellemzőjük, hogy rendszeres karbantartásuk elhanyagolhatatlan. Amikor eljön a korszerűsítés ideje, sokan hajlamosak arra, hogy csak a legszükségesebb helyeken tegyék meg az újítás lépéseit. Ez nem egy jól átgondolt döntés, hiszen ha néhány ablak cseréje be lesz tervezve, de a nagyobb felületet elfoglaló nyílászárók a régi állapotában maradnak, akkor nem juthatunk teljes és jó megoldáshoz. A probléma abban rejlik, hogy a szigetelésnek mindenütt kiválónak kell lennie, így ha kihagyunk a nyílászárók cseréjének ideje alatt valamit, ez a gond továbbra is fennáll.

Sokkal hasznosabb, ha azonos időben történik minden ablak cseréje, és mellette a többi nyílászáró cseréje is, hiszen:

  • Magasabb fokú a költséghatékonyság
  • Komplex eredményt kaphatunk
  • Hosszú távon jelentősen tartósabb befektetés
  • Elegáns, modern kivitel az egész házban

Nyílászárók terén profi megoldáshoz juthat a Tamás-Ablak Kft. szolgáltatását választva. Munkánkat hatékonyan végezzük, pontos felmérés után minőségi anyagokat felhasználva, precízen dolgozunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden megrendelő minél gyorsabban szeretné látni az eredményt, és a lehető legalacsonyabb áron.

Nálunk mindezt figyelembe véve tevékenykednek kollégáink, tőlünk kedvező áron kap magas színvonalú munkát. Internetes oldalunkon, a www.tamasablak.hu weboldalon megtekintheti cégünk teljes tevékenységét, így a műanyag nyílászárók kapcsán is részletesebben tájékozódhat.

Bízza szakembereinkre nyílászáróinak cseréjét! Bővebb információkért bátran vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@tamasablak.hu címen, vagy telefonon a 06-70-3433188-as, illetve 06-46-656159-es számon

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ülőgarnitúrával
Fantasztikus nappali olasz stílusú ülőgarnitúrával

Bútorválasztás előtt áll? A lakberendezés minden apró részletét szeretné pontosan megtervezni, kiváló minőségű bútorokkal, saját stílusa szerint alakítani otthonát? Az...

Close