Kövess minket!
  
     

Miért fontos otthonunk megfelelő szigetelése?

Miért fontos otthonunk megfelelő szigetelése?
2017, július 26.

A ház szigeteléséről annyit mindenki tud, hogy hasznos, ám nem mindenki rendelkezik mélyebb ismeretekkel a szigetelés fontosságát illetően. Egy szigetelés nélküli, vagy rosszul szigetelt ház számos kellemetlenséggel járhat. Nem csak a költségek lesznek magasak, de a környezetünket is károsítjuk, ha nem ügyelünk a megfelelő házszigetelésre.

A házszigetelés hatalmas előnye, hogy télen benntartja a meleget, nyáron pedig a hideget. Ebből nem csak az következik, hogy komfortosabbá válik otthonunk, de még a fűtés- és a hűtésszámlákon is spórolni tudunk. A házszigetelés nem csak a hőt/hideget tartja kint, hanem a hangokat is, remekül véd a kinti zajok ellen. A modern épületek általában már eleve megfelelő házszigeteléssel épülnek, ám ez koránt sincs így a régi házaknál. Szerencsére sosem késő, a régi, rosszul szigetelt épületeket is fel lehet újítani, így az otthonunk kora nem akadály a szigetelés előtt. A házszigetelés több szigeteléstípust foglal magába: falszigetelés, ajtó- és ablakszigetelés, tetőszigetelés és padlószigetelés is kialakításra kerülhet. A legfontosabb a falak megfelelő szigetelése, hiszen azokon át távozik a hő 30-40%-a.

Napjainkban az egyik legnépszerűbb szigetelőanyag a cellulóz, melynek az alacsony hővezetési képessége adja legnagyobb előnyét. Ez a szigeteléstípus hézagmentes, és új illetve régi épületeken is alkalmazható. A cellulóz házszigetelés természetbarátnak számít, ugyanis újrahasznosítás révén jött létre. Károsanyag-mentes, ellenáll a tűznek és a kártevőknek, így határozottan az egyik legkorszerűbb házszigetelési megoldásnak számít.

Korszerű és minőségi házszigetelést szeretne? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.celluloz-hoszigeteles.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-7011-479-es telefonszámon, illetve az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mit érdemes tudnunk a napelem működéséről?
Mit érdemes tudnunk a napelem működéséről?

Hosszú éveken át megbízható, költségcsökkentő megoldást keres az energiafelhasználásra? Ha megismeri a napelemekben rejlő lehetőségeket, olyan egyedülálló lehetőséghez kerülhet közelebb,...

Close