Kövess minket!
  
     

Miért jár jobban, ha csempével burkolja otthonát?

Miért jár jobban, ha csempével burkolja otthonát?
2016, október 3.

Házépítéskor és házfelújításkor is felmerül a kérdés, hogy milyen burkolat a legelőnyösebb. Nem csak a padló esetében kell meghoznunk ezt a döntést, hiszen egyre népszerűbb a mennyezet burkolás, és a falak burkolása is. A csempe burkolás mindig is a legnépszerűbb megoldások közé tartozott, és ez nem véletlen, hiszen több előnye is van például a faburkolattal szemben.

Ha a csempe burkolás mellett döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy kevesebb gondot fog okozni a karbantartása, mint a faburkolaté. A csempe sokkal tartósabb, nem ázik át, nem karcolódik meg, és takarítani is sokkal könnyebb. A csempe burkolás sokkal olcsóbb megoldás, mint a faburkolat, a karbantartási költségről nem is beszélve. A csempe biztonságos és higiénikus is, nem gyúlékony, illetve nem raktározza el a baktériumokat, úgy, mint például a szőnyeg. Ha valaki csak a kinézete miatt ragaszkodna a faburkolathoz, annak érdemes szétnéznie a csempeválasztékban, ugyanis már lehet találni a fához kísértetiesen hasonlító csempéket is. Ráadásul a csempe megtartja eredeti színvilágát, nem kopik el fény, vagy nedvesség hatására, mint a fából készült burkolat.

Míg a fánál költséges és bonyolult a testreszabás, csempe burkolás esetén szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és saját forma- és színvilágot alakíthatunk ki. Rengeteg különleges és egyedi burkolat lehetőségét rejti magában a csempe.

Végül, de nem utolsó sorban, azt sem árt figyelembe vennünk, hogy a csempe burkolás választása környezettudatos döntés. Nem csak olcsóbb és kényelmesebb megoldás, de még fák tömkelegét sem kellett kivágni azért, hogy a padlónkra kerülhessenek.

Minőségi csempe burkolásért forduljon hozzánk bizalommal! Hidegburkolást és bontási munkákat is vállalunk, ezen felül akár kőműves, ács és festő munkákban is szolgálatára állunk. Tudjon meg többet burkoló cégünkről a www.burkoloexpress.eu webcímen! Ha kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30/677-4492-es telefonszámon, illetve az info@burkoloexpress.eu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
apluszhazak-hu-16szept
Építtessen A+ házat, és legyen energiatakarékos!

Amikor házépítésre adjuk a fejünket, nagyon tudatosan kell terveznünk, hiszen egy nagy költségű, több évtizedes befektetés előtt állunk. Manapság minden...

Close