Kövess minket!
  
     

Miért pont a fa teraszburkolatok?

Miért pont a fa teraszburkolatok?
2017, január 19.

Hazánkban sokan élnek kertes, illetve családi házakban akár a vidéki településeken, akár a nagyobb városok agglomerációjában. Ezekhez a lakóépületekhez – az esetek többségében – tartozik udvar, kert, terasz. Egy családi ház esetében számos lehetőségünk nyílik környezetünk sajátos megtervezésére, megvalósítására: ezáltal külső és belső megjelenését is úgy alakíthatjuk, ahogyan az a szépérzékünknek kedves vagy számunkra a legideálisabb.

Amikor teraszunk kialakítását fontolgatjuk, nagyon fontos, hogy helyes döntésre jussunk abban, hogy milyen járófelületet alkalmazunk majd, hiszen a teraszburkolat egy sarkalatos pontja a végső összképnek. Ilyenkor több eshetőség közül is válogathatunk, de van egy, ami a gyakorlati előnyeit és esztétikumát tekintve is egyedülálló: ez pedig a fa teraszburkolat!

De miért pont a faburkolat?

A fa természetes és utánozhatatlan hatással bír: élettel tölti meg a teret, képes minden közeget különlegessé, egyedivé varázsolni. Általában a fával kapcsolatban merülnek fel kérdések, úgymint a tartósságát és a strapabíróságát illetően. Itt nagyon fontos megemlíteni, hogy a megfelelően kezelt és konzervált faanyag - s így természetesen a fa teraszburkolat is – igenis időtálló és képes ellenállni a korhadásnak, gombásodásnak és védett a féregkároktól és farontó bogaraktól.

Természetesen az sem elhanyagolható, hogy honnan szerzi be ezeket a szükséges faanyagokat. Ehhez ad garanciálisan megbízható megoldást a Telifa. Így ha tetszetős, egyedi és mégis tartós teraszra vágyik és szeretne a fa teraszburkolatok széles kínálatából válogatni – hogy tökéletesen ízlésére szabhassa otthonát – nálunk a Telifa Zrt.-nél minden olyan faanyagot megtalál, amire csak szüksége lehet. További információért kérem látogasson el honlapunkra, a www.telifa.hu–ra! S ha kérdései merülnének fel teraszburkolatainkkal, egyéb termékeinkkel, valamint szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal a telifa@telifa.hu e-mail címen, valamint a 06-37/341-486 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Egy kis újdonság sosem árt!
Egy kis újdonság sosem árt!

A tavaszi renoválás és felújítás minden családi háznál esedékes lehet, hiszen ebben az időszakban „ennek van szezonja”, de ha már...

Close