Kövess minket!
  
     

Miért válasszuk a laminált padlót?

Miért válasszuk a laminált padlót?
2017, július 26.

Amikor lakásfelújításra kerül a sor, számtalan padlóburkolat lehetőség közül választhatunk. Nem egyszerű a döntés, de segít, ha tisztában vagyunk az egyes padlótípusok előnyeivel. A laminált padló kifejezetten népszerű választás, mivel egyszerre praktikus és esztétikus!

A laminált padló egyik legnagyobb előnye a terhelhetőség. Mivel erős védőanyag borítja, nem karcolódik, és ellenáll az egyéb sérüléseknek is. Remek választás az olyan otthonokba, ahol gyerekek és háziállatok is laknak, hiszen a folytonos szaladgálást is remekül bírja a laminált padló.

Szintén fontos szempont, hogy ezt a típust rendkívül egyszerű beépíteni, hiszen úgy lettek kialakítva a laminált padló részei, hogy összepasszoljanak, így minden más padlótípusnál egyszerűbb az elhelyezésük. Sőt, sok esetben nem is kell eltávolítani a régi padlót, ugyanis a padlólapokat akár a korábbi fölé lehet helyezni, ezzel pedig rengeteg energiát és időt spórolhatunk meg.

Ez a padló típus kifejezetten olcsó választás, a kevesebb pénzért cserébe pedig az esztétikus kinézetről és a minőségről sem kell lemondanunk. Nagy előnye, hogy számtalan stílusú padlólap közül válogathatunk, így biztosan találunk olyat, amelyik illik otthonunk hangulatához.

Mivel felülete ellenál a nedvességnek és foltoknak, ezért kifejezetten könnyű takarítani, ráadásul nem is vesz sok időt igénybe. Kialakításának köszönhetően a por nem tud felgyűlni a különböző résekben, ezért allergiásoknak kifejezetten ajánlott választás a laminált padló. Hosszú távon is pénzt spórolunk a laminált padlóval, ugyanis évtizedeken keresztül nem kell lecserélnünk a padlót, így nem csak az olcsó vételár miatt költséghatékony választás.

Minőségi laminált padlót szeretne megbízható helyről? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.drpadlo.hu webcímre, és tekintse meg webáruházunk széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20/370-7067-es telefonszámon és a webaruhaz@drpadlo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Egyedi bútorokkal a különleges otthonért!
Egyedi bútorokkal a különleges otthonért!

A lakberendezés során az első kérdés, amit fel kell tennünk magunknak, hogy inkább egyedi vagy előre legyártott bútorokkal rendezzük be...

Close