Kövess minket!
  
     

Mik a lehetőségek, ha új otthonba költöznénk, de csak meglévő ingatlanunk felújítására van anyagi keretünk?

Mik a lehetőségek, ha új otthonba költöznénk, de csak meglévő ingatlanunk felújítására van anyagi keretünk?
2014, február 24.

Sokat halljuk, hogy pang a lakáspiac és jelenleg nem lehet eladni az ingatlanokat, vagy ha lehet is, akkor csak áron alul. Ez már indulásként is éppen elég jó indok lehet arra, hogy meglévő otthonunkat ne eladni próbáljuk és egy újabba beruházni, akár hitelek árán is, hanem a jelenlegivel gondolkozzunk tovább!

Leggyakoribb ellenérv: De már kicsi a család számára ez a hely! Amennyiben van rá mód, és tér a felújítást megtoldhatjuk egy kisebb bővítéssel, így újabb területek belakására nyílik lehetőség.

Mi van akkor, ha nincs lehetőségem bővíteni?

Ilyen esetben kerül sor az átértékelésre! Tekintsünk otthonunkra távolabbról. Vajon szükségem van ekkora nappalira vagy egy nagyobb hálószobát, esetleg egy gyerekszobát szeretnék? Mérlegeljük, hogy melyik helységben mekkora helyre van valójában szükségünk.

Készítsünk rajzokat, vagy ha vizuálisak vagyunk, legózhatunk is a siker érdekében! Ha ez se segít, és nem látjuk a lehetőségeket, akkor kérjük ki egy szakember tanácsát. Akkor is ildomos profira bízni ez a munkát, ha vannak konkrét elképzeléseink, hiszen egy-egy ilyen munka során komoly szerkezeti átalakításokra is sor kerülhet, amihez elengedhetetlen egy-egy műszaki szakember munkája.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hazfelujitas.net-Lakberendezes-1
Megújulás a részletekben

Régiek a bútorai? Nem tetszik otthona kisugárzása? Ruházza fel új bútorokkal és kiegészítőkkel! Ódon bútorai már alkalmatlanok a használatra? Kényelmetlenek?...

Close