Kövess minket!
  
     

Milyen burkolatot válasszon konyhájába?

Milyen burkolatot válasszon konyhájába?
2016, december 1.

Ha az ember lakásfelújításba vagy házépítésbe kezd, előbb-utóbb el kell gondolkozni a különböző helyiségek burkolásán is. A konyha burkolás sokaknak jelent komoly fejtörést, hiszen az emberek többsége viszonylag sok időt tölt ebben a helyiségben, ezért elengedhetetlen, hogy ideális és időtálló burkolatot válasszunk! A modern burkolási trendek alapján számos verzió közül választhatunk, íme, az öt legnépszerűbb kialakítás:

  • Járólap – sokan összetévesztik a csempékkel, azonban a legfontosabb ismertetőjegye, hogy jóval puhább felület, mint a csempe! Tisztítása egyszerű, nem igényel komolyabb vegyszeres kezelést vagy odafigyelést, azonban felülete sérülékenyebb, mint a többi kialakítás, így négylábú kedvencek vagy kisgyermekek mellé csak elővigyázatossággal ajánlott!
  • Csempe – ridegsége miatt a konyhai burkolásra főként csak akkor ajánlott, ha padlófűtés van kialakítva! Előnye, hogy könnyedén tisztán tartható, és kopásállósága, illetve keménysége miatt kevésbé sérülékeny felület!
  • Laminált padló – főként az elmúlt évek során lett közkedvelt burkolási típus konyhák esetében. A természetes fával ellenben a laminált padló egy speciális anyagból készül, így kevésbé sérülékeny felület, és könnyedén tisztán tartható!
  • Parketta – mivel fából készült megoldás, ezért gondos ápolást igényel, hogy ne sérüljön, vagy kopjon a felülete, illetve tisztántartása is összetettebb, ám esztétikai megjelenése egyedülálló! Olyan esetekben javallott főként, ahol a konyha mérsékeltebb intenzitással van igénybe véve!
  • Műgyanta burkolat – bár a konyhai burkolásban még nem annyira közismert hazánkban, mint az első négy burkolat, azonban praktikussági és esztétikai szempontból is az élen jár! Kellő puhaságot és hőt biztosít, könnyen tisztántartható, azonban sérülékenysége miatt csak mérsékelt igénybevételre javallott!

Bármelyik kialakítást is válassza, a burkolást érdemes profi szakemberekre bízni! Látogasson el honlapunkra, a www.burkoloexpress.eu oldalra, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Bízza ránk az anyagbeszerzést és az utómunkálatokat is! Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken, akár telefonon a +3630/677-4492-es számon, akár e-mailben az info@burkoloexpress.eu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
borulogarnitura-hu-16-nov
Milyen szempontok alapján válasszunk ülőgarnitúrát?

Manapság már egyetlen háztartásból sem hiányozhat egy minőségi és komfortos ülőgarnitúra, ami nem csak a kényelmet, de a társasági élet...

Close