Kövess minket!
  
     

Milyen előnyöket biztosítanak az építkezések során a mobildaruk?

Milyen előnyöket biztosítanak az építkezések során a mobildaruk?
2018, szeptember 3.

Ahhoz, hogy egy építkezésen minden zökkenőmentes legyen és a tervezett ütemben haladhassanak a munkálatok, elengedhetetlenek a különböző, robosztus munkagépek, amelyek megkönnyítik a munkavállalók helyzetét feladataik elvégzését illetően. E téren alapvető eszközöknek számítanak a daruk, azonban vannak olyan körülmények, amikor nincs lehetőség azok telepítésére, ezért a kivitelezőknek a mobildaruk mellett szükséges dönteniük.

A mobildaruk például szobrok emelésekor, beltéri liftek beépítésekor vagy a kis utcákon történő építkezések esetében bizonyulnak előnyös választásnak, vagyis olyan területeken érdemes alkalmazni a berendezéseket, ahol alapvetően rendkívül szűkös a hely vagy nehezen megközelíthető. Ebből egyszerűen lehet következtetni a mobildaruk legfőbb előnyére, mégpedig a rugalmasságra, ugyanis a mobildaru képes úgy elvégezni az emelőmunkálatokat, hogy közben nem is foglal sok helyet.

A mobildaruk másik legnagyobb előnye az, hogy felépítésük nem igényel nagy energiaráfordítást, így például a munkagép telepítése miatt nem tolódhat az építkezés. Ez a rövid határidő természetesen nem befolyásolja a mobildaru megbízhatóságát, ugyanis ezek a berendezések kifejezetten a modern kor igényeinek megfelelően lettek legyártva.

A különböző mobildaruk mérete és felszereltsége eltérő lehet. Az alap szerkezeteket úgy alakítják ki, hogy alkalmasak legyenek a nehéz és nagyméretű tárgyak, elemek emelésére, fel vannak szerelve láncokkal, drótkötéllel és kezelőpanellel is, így a biztonságos körülmények a munkavégzéshez garantáltak. Mivel a különböző munkálatok más-más típusú mobildarukat igényelnek, számtalan típusból válogathatnak az ügyfelek az egészen kicsi berendezéstől a robosztusabb darabokig.

Tapasztalja meg Ön is a mobildaruk rugalmasságát, ehhez forduljon bizalommal cégünkhöz, a Kopecskó és Társa Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kopecsko.hu címre, és fedezze fel szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-979-1660-as és a 06-88-210-884-es telefonszámok valamelyikén, vagy írjon e-mailt a kopecsko@kopecsko.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kontenerbudapest.hu.18.08
Épületbontás és építési törmelék szállítás szakszerűen

Legyen szó családi házakról vagy nagyobb ipari létesítményekről, velük kapcsolatban igazi körforgás figyelhető meg, vagyis a régi épületek helyére újak...

Close