Kövess minket!
  
     

Milyen feladatot lát el a lábazati kő?

Milyen feladatot lát el a lábazati kő?
2016, augusztus 1.

A lábazati kövekről általában a kültéri, a ház falán található, kövekkel kirakott lábazatára gondolunk először. Ez valóban helyes gondolat, de távolról sem ennyi a lábazati burkolatok funkciója. Azt érdemes tudni, hogy a kövek valódi, természetes kövek, nem pedig gipszből, műanyagból, vagy egyéb alkotóelemből készítik őket. Természetességükkel különleges és elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonunknak.

Először is meg kell különböztetnünk a kültéri és a beltéri használatot. Kültérre használható díszfalak, párkányok, kerítések, oszlopok, támfalak, lábazatok, homlokzatok, vagy akár nyílászárók kereteinek díszítésére is. A legtöbb, igényességet kedvelő család számára egyértelmű a lábazati kövek választása a kültéri helyszínekre. Nagyszerű dekoráló elem a házon, vagy a kertben.

A házon belül a lábazati kövek felhasználhatóak lépcsők, boltívek, kandallók, vagy egyéb részletek kiemelésére is. A burkolni kívánt felület igazán csak a megrendelőtől és annak kreativitásától függ.

A lábazati követ ragasztani kell olyan helyre, melyet előtte már lealapoztak. Ez azt is jelenti, hogy magától értetődően nem ragasztható fel a csupasz téglákra, egyenetlen falfelületekre. Ez azonban semmilyen akadályt nem jelent a burkolni kívánt felületre nézve. Kültérre általában fugázó anyaggal ragasztják a köveket – az időjárás folyamatos változására figyelemmel.

A lábazati kövekkel rusztikussá, kőfal-hatásúvá, vagy éppen ellenkezőleg, modernebbé varázsolhatjuk házunk kinézetét. Érdemes a falak színéhez hasonló színű köveket választani – természetesen az árnyalat már az Ön választása!

Tegye velünk eredetivé otthonát, és nézzen körül kínálatunkban a www.kreativko.hu weboldalunkon található termékeink között! Tekintse meg referenciáinkat, és merítsen ötletet lábazati köveinek kiválasztásához! Amennyiben kérdései merülnek fel termékeinkkel kapcsolatban, írjon nekünk az info@kreativko.hu e-mail címünkre, vagy hívjon minket telefonon a 06 20 931 85 28-as számunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
kandalló
A kandallók rövid története

Sokan azt hinnénk, a kandallók a középkor szüleményei - mai kinézetük valóban arra hasonlít. Azonban számos korszakon és fejlődésen ment...

Close