Kövess minket!
  
     

Milyen lámpatípust válasszunk otthonunkba?

Milyen lámpatípust válasszunk otthonunkba?
2015, november 30.

A megfelelő fényforrás kiválasztása sokszor igen nehéz feladat, hiszen egy lámpának egyszerre kell praktikusnak és dekoratívnak is lennie. Nem könnyíti meg a helyzetet az sem, hogy számtalan típusból, formából, stílusból válogathatunk. A következőkben ahhoz szeretnénk segítséget adni, hogy mikor milyen lámpatípust részesítsünk előnyben otthonunkban.

  • Csillár – A csillár, mérete és elhelyezkedése miatt a szoba egyik legszembetűnőbb eleme lehet. A megfelelő csillár keresése során érdemes figyelembe venni, hogy mekkora tér áll a rendelkezésünkre, hiszen például egy sokágú, nagyméretű csillárt inkább nagy belmagasságú szobába ajánlhatunk, míg egy kisebb ilyen térben szinte elveszne. Szintén fontos előre eldönteni, hogy milyen stílusban gondolkozunk. Ma már nagy választék van a klasszikus, több égővel felszerelt darabokból és a modernebb, akár LED-es csillárokból Mindkét típus remekül tud mutatni, így a döntés csak rajtunk múlik.
  • Fali lámpa – A fali lámpát főként olyan terekbe ajánljuk, ahol nincs elég nagy hely a csillár felszereléséhez, vagy a szoba egyes részeit külön szeretnénk megvilágítani. Ez remek megoldás lehet arra az esetre, ha egy szobának két funkciója is van (például nappali és dolgozó szoba), hiszen így a fali lámpa segítségével is hangsúlyozhatjuk a két külön teret.
  • Állólámpa – Az állólámpa egyrészt remek hangulatfényt ad, másrészt alkalmas arra, hogy direkt fényt biztosítson például olvasáshoz, vagy bármilyen egyéb tevékenységhez. Választhatunk belőlük egy vagy többégős változatot is, attól függően, hogy milyen fényerősségre van szükségünk az adott térben.
  • Beépíthető lámpa – A beépíthető lámpa igényli minden lámpatípus közül a legkevesebb teret, így nagyszerű megoldás akkor, ha nem szeretnénk, hogy a szobában a lámpán legyen a hangsúly, ugyanakkor képes erős fényt biztosítani, így a funkciója sem vész el.

Ha Ön is épp lámpa vásárlása előtt áll, válasszon a legjobbaktól és keresse fel a www.axo-lampa.hu weboldalunkat, vagy keresse kollégáinkat a +361/ 555-14-90-es, 0670/948-99-86-os, 0630/910-71-51-es, vagy 0670/948-99-84-es számok bármelyikén, továbbá az axo@axo-lampa.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Stílusos átalakítás korszerű technológiákkal
Stílusos átalakítás korszerű technológiákkal

Otthonunk adottságait számos módon ki tudjuk használni - ilyen kitűnő ötlet lehet például két szoba egybenyitása, vagy egy galéria kialakítása...

Close