Kövess minket!
  
     

Mit érdemes tudni a szendvicspanelekről?

Mit érdemes tudni a szendvicspanelekről?
2019, május 2.

Manapság rendkívül korszerű és kedvező tulajdonsággal rendelkező építési technológiák közül válogathatnak az érdeklődők. Ilyen például a szendvicspanelek használata, amikkel élhető és könnyen fenntartható épület alakítható ki. A panelek könnyen szerelhetőek, kiváló szigetelőképességel rendelkeznek és nem utolsó sorban ellenállóak az időjárás tényezőivel szemben.

Sok ingatlantulajdonosnak okoz problémát a fűtésszámla kifizetése a téli hónapokban, nyáron pedig a villanyszámla, hiszen nem győzik működtetni a klímaberendezéseket azért, hogy kellemes hőmérsékletet teremtsenek az épületen belül. Mindezen problémákat főként megfelelő szigetelőanyag felhasználásával lehet orvosolni, hiszen például hiába történik nyílászáró csere, önmagában ez kevés a megfelelő szigetelés kialakításához. A szendvicspanelek hőszigetelőképességének köszönhetően sem a téli, sem a nyári időszak nem okozhat problémát az ingatlanon belül.

A szendvicspanelekről a másik legfontosabb tudnivaló a szigetelőképességen kívül az, hogy önhordó szerkezetek. Ez azt jelenti, hogy ellentétben egy téglafallal, esetükben nincs szükség saját alapozásra, csak egy fogadó vázszerkezet kell, amire fel lehet rögzíteni a szendvicspaneleket. A panelek nem nehezek, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy a vázszerkezet nem bírná el őket, így akár régi épületek korszerűsítéshez is felhasználhatók. A szendvicspanelek hosszú éveken át kiszolgálják az ingatlanban élőket, így egyúttal befektetésként is lehet tekinteni az alapanyagok megvásárlására.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a szendvicspanel, és szeretne Ön is élhető, könnyen fenntartható ingatlanban élni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Lani Építő Kft.-hez! Az alapanyagról és az építési technológiáról bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu címen ér el. Ha van kérdése, vagy szeretné rendelési igényét jelezni felénk és ajánlatot kérne, keressen bennünket telefonon, a 06-70-284-8797-es számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hivjazolit.hu.19apr
Mik a teendők fürdőszoba felújítás előtt?

Tavasszal sok ember dönt a fürdőszoba felújítás mellett. Ahhoz, hogy a fürdőszoba felújítás megfelelő ütemben haladjon, és a végeredmény kifogástalan...

Close