Kövess minket!
  
     

Multipellet kályhák levegő fűtésére – Gondoljon már most a hidegebb napokra!

Multipellet kályhák levegő fűtésére – Gondoljon már most a hidegebb napokra!
2017, május 31.

A fűtési szezon igencsak megterheli pénztárcánkat, ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy ezen változtassunk, ehhez pedig elsősorban fűtésrendszerünket kell átalakítani, vagy korszerűsíteni. A technika folyamatos fejlődése ebben segítségünkre van, a meleget biztosító berendezéseket a saját igényeinkhez tudjuk alakítani.

A MultiPellet légfűtéses kályha pénztárcabarát megoldást nyújt a háztartások számára! A légfűtés technológia átmeneti- vagy másodfűtési lehetőséget biztosít, a készülékek közvetlenül a helyiség levegőjét fűtik, aminek előnye, hogy környezettől teljesen független, fűtési lehetőség adott háztartásunkban, amellyel több napon keresztül is melegen tarthatunk több szobát, helyiséget. Csakis kiegészítő megoldásként jöhet szóba, figyeljünk arra, hogy a fő fűtésrendszerrel ügyesen hangoljuk össze, ugyanis, ha ez sikeres, akkor jelentős összeget spórolhatunk meg! A kályha által kibocsátott meleg hőt légcsövek segítségével tudjuk eljuttatni a lakás különböző pontjaiba.

Ne feledkezzünk meg a MultiPellet funkcióról sem! Segítségével bármilyen pellet anyagot el tudunk tüzelni, így mi dönthetünk arról, hogy milyen árkategóriában és minőségben vásárolunk tüzelésre alkalmas pelletet. A MultiPellet kályhák további előnye, hogy égőfej tisztító rendszerrel vannak ellátva, ami megakadályozza, hogy az égés folyamán képződött melléktermékek eltömítsék az égőfejet, ami a készülék meghibásodásához vezethet. A rendszerek plusz levegő befújással tisztítják meg az égőfejet, emiatt nem keletkezhet hiba a készülékben.

A berendezés e két funkciójának találkozása alkotja meg a tökéletes kályha technológiáját, amivel biztonságban felfűthetünk bizonyos helyiségeket, saját pénztárcánkhoz igazítva. A MultiPellet légfűtéses kályha helyettesíti funkciójában az olajradiátorokat, amelyeknek jóval több a fogyasztása és balesetveszélyesek is.

Ha már most gondolkozik különböző fűtési megoldásokon, és igényei egyeznek a MultiPellet légfűtéses kályha funkciójával, akkor ne keressen tovább! Szerezze be a kályhát a DS Optim Kft. jóvoltából, a terméket a www.dspellet.eu oldalon megtalálja! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-70-949-3949-es számon, vagy írjon e-mailt a barath@dsenergia.eu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Tudnivalók a könyökkaros napellenzőkről
Tudnivalók a könyökkaros napellenzőkről

Nyáron szinte kiköltözünk a szabadba, és igyekszünk minél több időt ott tölteni. Ideális, ha van a kertünknek egy olyan része,...

Close