Kövess minket!
  
     

PVC burkolat olcsón? Van egy ajánlatunk!

PVC burkolat olcsón? Van egy ajánlatunk!
2020, február 21.

Aki újított már fel lakást, az tudja, hogy milyen összegeket tud felemészteni a nyílászárók, a csövek, vezetékek, a falak és a burkolatok megvásárlása, majd beépíttetése. Vannak olyan elemek, amelyeken nem szabad spórolni, de azért vannak olyan lehetőségek, amik kihasználásával rengeteget lehet spórolni anélkül, hogy a minőségbeli igényekből lejjebb kellene adni.

Ilyen például a padlóburkolat, aminek esetében a PVC nem kompromisszumot jelent, hanem modern és költséghatékony megoldást, főleg akkor, ha olyan PVC burkolatot vásárolunk, aminek alacsony az ára. Ebben az esetben az olcsó nem jelent jelentősen alacsonyabb minőséget, hiszen a PVC padlók ugyanolyan technológiával és alapanyagokból készülnek, csupán a kopóréteg vastagsága különbözik. Egy alacsonyabb árú PVC burkolat esetében ez 0,4, míg egy drágábbnál 0,8-1,2 milliméter, viszont ez utóbbiak már közületi, illetve ipari felhasználásra is alkalmasak a nagyobb igénybevételhez igazítva, míg egy otthoni PVC burkolatnak alapvetően csak a mindennapos terhelést kell kibírnia. Fontos, hogy a 0,4 milliméter még mindig bőven elegendő 10 éves élettartamra!

A PVC sokoldalú, egyszerűen tisztítható, nem gyűjti a port, és különösebb karbantartást sem igényel. A PVC burkolatokkal elláthatjuk akár egy ingatlan összes helyiségét is, köszönhetően a változatos mintáknak és színeknek.

Cégünk, a Pannonlife Kft. weboldala a www.pvcpadlok.hu címen érhető el, ahol Ön is megtekintheti, hogy milyen PVC burkolatokat kínálunk. Ha bennünket választ, nem csak alacsony költséggel juthat kiváló minőségű PVC padlóhoz, de a megvásárolt terméket méretre is vágjuk, majd kiszállítjuk és lerakjuk. Amennyiben kérdése lenne a PVC burkolatokkal, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a +36-1-466-4657-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a pannonlife@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
angyalhazak.hu.19dec
A babaváró hitelnek köszönhetjük sok új családi ház kivitelezését

Még mindig óriási az érdeklődés a babaváró hitelre, amely már egy vállalt gyerekre is kamatmentesen biztosít 10 millió forintot a...

Close