Kövess minket!
  
     

Régi ház tetőszigetelésének megoldása

Régi ház tetőszigetelésének megoldása
2016, április 4.

Felújítás előtt áll, és nem akarja a véletlenre bízni egyik munkafolyamatot sem? Teljes körű védelemben szeretné tudni házát hosszú időn keresztül? A tetőszigetelés javítása a legfontosabb feladatok közé tartozik, így erről semmiképp sem szabad megfeledkeznie. Sok év tapasztalatával rendelkező, színvonalas tevékenységet folytató szolgáltatót választva ezen a területen is hamar befejeződhetnek a tennivalók.

Senki számára nem ismeretlen az eset, amikor a családi házba költözés nem új ház építése után történik, hanem egy régebbi ház felújítása során. A rossz állapotból való átalakítások, javítások alapos munkát igényelnek, minden részletre egyformán ügyelve. Nagyon fontos kiemelt figyelmet fordítani a szigetelés különböző területeire, így a tetőszigetelésre is. Ennek szakszerű megoldásához nélkülözhetetlenek a hozzáértő szakemberek, az alapos munka, és a kifogástalan minőségű szigetelőanyag. Akkor érhetünk el maximálisan pozitív eredményt, ha a beázás elleni védelem rendben van, valamit a hőszigetelés kérdése is tisztázott. Előre tanácsos gondolni az energiatakarékosságra, hogy minél kényelmesebben, költséghatékonyabban tudjunk élni a későbbiekben. Figyelembe kell vennünk a tető típusát is, hiszen lapostetők szigetelése esetében még több tényezőre szükséges ügyelnünk a tetőszigetelésnél. Elengedhetetlen a munkafolyamatok mindegyikét odafigyelve, pontosan, szakszerűen elvégezni, hiszen már egyetlen pontatlansággal, hanyagsággal csökkenhet a tetőszigetelés funkciója.

Tetőszigetelés javításában, és hiányzó tetőszigetelés, lapostető szigetelés megoldásában is segítségére vagyunk az AQUA-SZIG Bt. vállalkozásunk által folytatott munkánkkal. Több megközelítésből kiemelkedő tevékenységünk, hiszen azon kívül, hogy precíz, megbízható munkavégzésünkre garanciát vállalunk, a részletfizetés lehetőségét is igénybe veheti nálunk. A www.minosegitetoszigeteles.hu honlapunkon hasznos információkhoz juthat, részletesebben olvashat cégünkről, és árainkat is megtalálhatja.

Varázsoljon új otthont a kiválasztott régi házból, és ne feledkezzen meg a teljes körű tetőszigetelésről sem! Igényelje helyszíni felmérésünket, és ingyenes árajánlatunkat, hogy minél előbb megkezdődhessenek a munkálatok ezen a téren is! Bármilyen kérdése adódik, elérhetőek vagyunk az aquaszig@gmail.com e-mail címünkön, és a 06-1-2955179 –es telefonszámunkon!

 

 

 

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Cserépkályha
Környezetbarát megoldás cserépkályhával

Költséghatékony, környezetbarát, ugyanakkor különleges megoldást szeretne a fűtés megoldására? Cserépkályha mellett döntve mindez teljesülhet, ráadásul igazán egyedi hangulatot varázsolhat otthonába,...

Close