Kövess minket!
  
     

Reluxák egyéni igényeknek megfelelően

Reluxák egyéni igényeknek megfelelően
2016, január 25.

Olyan árnyékolóra vágyik, amivel saját igényei és kedve szerint szabályozhatja a kintről bejutó fény mennyiségét? A reluxa kitűnő megoldásként szolgál, hiszen praktikussága mellett dekoratív megjelenése is mellette szól.

Árnyékolás céljából sokféle termék közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Az egyik közkedvelt típus a reluxa, amihez számos típusban, elérhető áron juthat hozzá bárki. Otthonunk kialakításától függ, hogy milyen alakú és méretű nyílászárókat építtetünk be. A reluxák azért is nagyszerű termékek, mert akármilyen ablakokra, erkélyajtókra felszerelhetőek. Annak köszönhetően, hogy anyaguk nem textil, nincsenek kitéve a penészesedés, és a nedvesedés lehetőségének sem. Mozgatásukat kétféle módon tehetjük meg; felhúzással, leengedéssel beállíthatjuk a kívánt magasságot, a lamellákat pedig dőlésszögük fordításával változtathatjuk. A reluxa előnyei közé sorolhatjuk:

  • A bejövő fény mennyisége és iránya szabályozható
  • Hosszú élettartamú
  • Könnyen felszerelhető
  • Egyszerűen kezelhető
  • Kedvező áron beszerezhető

Reluxa beszerzése esetén cégünk, a Fény Őr Kft. jelentheti az ideális megoldást! Otthona egyes részeinek felújításához, új lakása megfelelő kialakításához maximális segítséget nyújtunk megbízható, minőségi termékeink által. Reluxákat nem csak fix méretben, hanem egyéni igényekre szabottan is kérhet tőlünk. Emellett pedig reluxa alkatrészeket is kínálunk, ha esetleg kiegészítőkre lenne szüksége. A www.redonydiszkont.hu honlapunkon részletesen tájékozódhat az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban! Látogasson el weboldalunkra, és nézzen körül nálunk!

Oldja meg az árnyékolást a több szempontból is számos előnnyel járó reluxával! A 06-20-366-6151-es, valamint a 06-29-370-418–as telefonszámainkon, továbbá e-mailben az info@redonydiszont.hu címünkön bátran keressen minket kérdéseivel, munkatársaink készséggel segítenek a választásban, igény esetén hasznos szakmai tanácsokkal látjuk el!

Valósítsa meg álmai otthonát, az árnyékolást bízz ránk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
gres-massimo.hu
Magas színvonal laminált padlóval

Otthona burkolása előtt áll, és a legjobb döntést szeretné meghozni az anyag kiválasztását illetően? A laminált padló szinte bármelyik helyiségbe...

Close