Kövess minket!
  
     

Rosszul járhatunk, ha nem gondolunk időben a padlásszigetelésre!

Rosszul járhatunk, ha nem gondolunk időben a padlásszigetelésre!
2019, szeptember 27.

Legyen szó akár új ház építéséről, akár meglévő ingatlan felújításáról, mindig körültekintően, nagy szakértelemmel kell nekivágni a munkafolyamatoknak. Ezen munkálatok általában nem csak esztétikai megfontolásból kerülnek megvalósításra, hanem valamilyen más, hasznos tulajdonsággal is felruházzák az épületet. A legjellemzőbb ilyen, javítható tulajdonság a hőszigetelés, a vízszigetelés, a hangszigetelés és a tűzállóság növelése.

Míg sok esetben csak a padló és a falak férnek bele a családi költségvetésbe, az előre látó családok időben gondolnak a padlásszigetelésre is. A hő jelentős része ugyanis éppen a tetőn át szokott távozni, így jelentős anyagi veszteség érheti a családokat hónapról-hónapra – főleg a téli időszakban – ha spórolnak a padlásszigetelésen. A fűtésszezon anyagilag megterheli az öregebb ház lakóit, ahol a hőszigetelés még nem felel meg korunk modern, sokkal magasabb elvárásainak. Szerencsére még ilyenkor is lehetőségünk van utólagos szigetelésre.

Ha pedig már szakemberhez fordultunk, érdemes a nem szigetelt padlásfödém, nem hasznosított tetőterének lehűlő felületével is számolnunk, hiszen ez jelentős hőveszteséget okoz, annak ellenére, hogy ez az épület egyik leggyorsabban és legegyszerűbben szigetelhető része. A padlásszigetelést ma már könnyű, mégis magas hőszigetelő képességekkel rendelkező anyagokkal valósítják meg. Ilyen például a cellulóz, amelyet már befújásos technológiával is felvihetünk a kívánt felületekre.

A professzionális padlásszigetelés megnöveli a ház hőszigetelését, csökkentve az eltávozó hőveszteséget. Az anyagi előnyök mellett a padlásszigetelés további előnye, hogy a párásodást és a penészesedést is képes megszüntetni. Érdemes tehát időben gondolkodni és otthonunkról gondoskodni!

Látogasson el a www.szigetelescelluloz.hu weboldalra, ahol számos hasznos tanácsot kaphat a padlásszigeteléssel kapcsolatban, és szükség esetén szakértő segítséget is igényelhet! Tárcsázza a 0670/701-1479-es telefonszámot vagy írjon egy levelet az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
angyalhazak.hu.19szept
Családi házak generálkivitelezése – ha stresszmentesen szeretne új házhoz jutni

Újépítésű házat szeretne, mert a saját igényeire szabott otthonban élne, és a felújítás nem elegendő, viszont nem szeretne az építkezéssel...

Close