Kövess minket!
  
     

Sérült háztartási gépek – ha olcsón rendezné be új otthonát

Sérült háztartási gépek – ha olcsón rendezné be új otthonát
2019, augusztus 21.

Aki alakított már ki új otthont, az tudja, hogy ilyenkor számtalan dolgot kell beszerezni, aminek igen magas a költsége. A bútorokon és apróbb felszereléseken kívül több háztartási berendezésre is szükség van, amik egyenként is hat számjegyű összegbe kerülnek, együttesen pedig akár az egymillió forintos határt is átléphetik, ami sokaknál jelent lehetetlen küldetést. Természetes, hogy mindenki szeretne ott spórolni, ahol csak tud, épp ezért jelenthet ebben az esetben a sérült háztartási gépek megvásárlása, hiszen így lényegesen alacsonyabb költséggel lehet számolni.

A sérült háztartási gépek nem sokban különböznek a műszaki áruházakban megvásárolható termékektől, viszont sokkal olcsóbbak. Ezeket a berendezéseket többnyire a nyugat-európai piacra gyártották, de szállítás közben a csomagolásuk, vagy a burkolatuk megsérült, így nem kerülhetnek értékesítésre egy nagyobb áruházláncban, viszont továbbra is értékesíthetőek, csupán alacsonyabb áron. A felületi sérülések ugyanis nem befolyásolják a működést, hiszen nem leszakadt ajtókra, vagy hiányzó motorokra kell gondolni, hanem csupán karcolásokra, horpadásokra, amik ráadásul többnyire olyan helyeken találhatóak, amik átlagos használat esetén rejtve vannak.

Természetesen ezek a sérült háztartási gépek nem csak akkor jelenthetnek könnyebbséget, ha egyszerre kell mindent megvásárolni, hanem akkor is, ha elromlik valami, amit már egy szerelő sem képes megjavítani. Ekkor gyors megoldást jelent a sérült háztartási gépek közül kiválasztani egy olyat, ami helyettesítheti a régi berendezést. Manapság ehhez már nem kell ellátogatni egy outletbe, elegendő az internetet böngészni, pár kattintással megrendelni a kiválasztott terméket, majd várni a szállítókat.

Amennyiben Ön is olcsón szerezné be a szükséges berendezéseket, akkor vásároljon sérült háztartási gépeket! A tőlünk vásárolt műszaki cikkekre egy éves, teljes körű garanciát vállalunk! Látogasson el cégünk, a Műszaki Outlet Fót honlapjára, a www.haztartasigep-diszkont.hu címre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Ha kérdése lenne a sérült háztartási gépekről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-665-1797-es telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
parkettazas.eu.19maj
Tudnivalók a parketta csiszolásáról és lakkozásáról

Mindenki találkozott már elöregedett parkettával, amire ráfért a felújítás. Sajnos a fa öregszik és zsugorodik, a felülete pedig az intenzív...

Close