Kövess minket!
  
     

Speciális falvágás és fúrás a gyémánt erejével!

Speciális falvágás és fúrás a gyémánt erejével!
2014, február 28.

Cégünk, a Dimondpower kizárólag professzionális Hilti gépeket alkalmaz a különböző munkafolyamatok elvégzéséhez. Ezek a gépek, a gyémánttechnológia segítségével a minőségi munka garanciái.

Miért jobb a gyémánttechnológia?

Ennek technológiának köszönhetően pontos és precíz munkát végezhetünk, miközben komoly erőbefektetést is gyakorolhatunk a megmunkálni kívánt felületre. Erő és precizitás egyben? Igen! Ez a gyémánttechnológia!

Miért is olyan fontos, hogy ilyen nagy erőkifejtésre legyünk képesek?

A vasbeton elterjedésével komoly gondot jelentett, az e módszerrel készített felületek megmunkálása. Hiszen hiába vannak olyan eszközök birtokunkban, melyekkel képesek vagyunk azt adott esetben feltörni vagy aprítani, ha csak átalakításra vagy fúrásra van szükséges, akkor precíziós eszközökre van szükségünk, melyek nem okoznak a felületen repedéseket, amivel újabb munkák hárulnak ránk, hisz ki kell javítani a hibákat.

A Hilti gépek másik nagy előnye, hogy elődeikhez képest, olyan szerkezeti felépítéssel rendelkeznek, amely ellenáll a vésésből származó hatásnak. Egy-egy ilyen munka során, komoly erők hatnak a tartószerkezetre, melyben kellő kiképzés nélkül könnyedén gyengítő repedések jöhetnek létre, amelyeket a gépre kifejtett rezgések hoznak létre. A Dimondpower által használt Hilti gépekkel ez nem történhet meg! A gyémánttechnológiával működő gépek esetében nem jön létre rezgés, így a gép nem károsodhat a munka során. Ezen oknál fogva tudunk pontos vágásokat és fúrást készíteni.

Száraz vágás esetén, a pontos megmunkálás érdekében, nagyteljesítményű porszívóval rögtön el is szívjuk a keletkező port, így biztosítva a jó rálátást a vágatra, illetve környezetére. Ezzel ellentétben vizes vágás esetén, könnyebb a dolgunk hiszen, a víz folyamatosan hűti a szerkezetet, valamint egyből kimossa a vágatból a keletkező port.  

A Dimondpower vállalja az alábbi típusú falak megmunkálását, mind kisebb vagy nagyobb méretű és falvastagságú nyílások elkészítésével:

  • Beton
  • Vasbeton
  • Tégla
  • Terméskőfalazatok

Egy lakás vagy ház átalakítása során lehet, hogy egy új szoba kerül kialakításra, aminek leválasztásával adott esetben egy ablak nélküli helységet hozunk létre. Ennek korrigálására alkalmas a gyémánttechnológia, melynek segítségével könnyedén végezhetünk komoly átalakítási munkákat is.

Ha tapasztalt szakemberekre bízná a munkát, válassza a gyémánttechnológiát, válassza a Dimondpowert! További információkért keressen minket a 70/3636-984-es, illetve 30/3939-785-ös telefonszámon, vagy az info@diamondpower.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hazfelujitas.net-Tervezes-1
Mik a lehetőségek, ha új otthonba költöznénk, de csak meglévő ingatlanunk felújítására van anyagi keretünk?

Sokat halljuk, hogy pang a lakáspiac és jelenleg nem lehet eladni az ingatlanokat, vagy ha lehet is, akkor csak áron...

Close