Kövess minket!
  
     

Stílusos átalakítás korszerű technológiákkal

Stílusos átalakítás korszerű technológiákkal
2015, október 29.

Otthonunk adottságait számos módon ki tudjuk használni – ilyen kitűnő ötlet lehet például két szoba egybenyitása, vagy egy galéria kialakítása is, magas belmagasság esetén. Nézzük meg elsősorban a galériát, kicsit közelebbről:

A galéria kialakításánál nagy hangsúlyt szükséges fektetni a lépcső, a korlát, a különböző térelemek, és a bútorok kiválasztására is. Külön részen, de mégis egy téren belül vannak a helyiségek, így fontos, hogy összhangban legyen minden berendezési tárgy, ezért már a kialakítás kezdetén tanácsos meghatározni azt is, hogy a feljáró hogy nézzen ki, és pontosan milyen stílust tükrözzön.

A galéria kialakításának főbb előnyei:

  • Jó helykihasználás.
  • Helytakarékosság.
  • Tágas tér.
  • Kiváló hangulat.

Korosztálytól függetlenül kihívást jelent a naponta többszöri lépcsőzés, így egyáltalán nem mindegy, hogy a galériában milyen lépcsőt építtetünk. Figyelembe kell venni, hogy milyen a szintkülönbség, és mekkora hely áll rendelkezésünkre a létrehozásához.

Egyéni elképzeléseinken kívül jó, ha ügyelünk arra is, hogy szerkezetben, színben és méretben illeszkedjenek egymáshoz a különféle elemek, vagyis próbáljuk meg a lehető legjobbat kihozni, adottságokhoz mérten, kihasználva a teret, de nem zsúfoltan.

Rengeteg olyan lehetőség közül válogathatunk a lakás átalakítás terén, amelyek nem csak praktikussá, hanem látványossá is teszik otthonunkat. Sok esetben szükség lehet falbontás vagy betonfúrás elvégzésére, de szerencsére napjainkban már professzionális gépekkel és speciális technológiákkal dolgoznak, mint például a gyémánttechnológia. Célszerű olyan hozzáértő szakemberek segítségét kérni, akik több részlet kivitelezésében is remekül helyt állnak, és tanácsot is tudnak adni a méretezésekben.

Bármelyik feladat megoldására van szükség, legyen az falvágás, ajtó-, vagy ablakvágás, esetleg betonfúrás vagy korlát- és lépcső kialakítása, a www.diamondpower.hu honlapon mindegyikkel kapcsolatban információhoz juthat.

További kérdése lenne? Keressen fel minket az info@diamondpower.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
autóbérlés
Hogyan szállítsuk bútorainkat?

Lassan kész a ház felújítása, megtörtént a festés, már minden tiszta és rendezett. Ebben a fázisban érkezünk el a felújítás...

Close