Kövess minket!
  
     

Strandoljon otthonában! – Tudnivalók a kerti medencék előnyeiről

Strandoljon otthonában! – Tudnivalók a kerti medencék előnyeiről
2017, augusztus 29.

Nyáron, a legnagyobb kánikulában a legjobb, ha az ember egy hatalmasat fürdőzhet otthoni medencéjében. Szerencsére manapság a saját kerti medence nem egyenlő a luxussal, így bárki számára megvalósítható az otthoni strandolás!

Kerti medencékből számtalan kialakítású, méretű termék áll a vásárlók rendelkezésére, e téren csakis a pénztárca szabhat határt! A kínálatból egyre keresettebbé válnak azok a kerti medencék, amelyek beépíthetők kültérre, ugyanis akik e termékek mellett döntenek, hosszú távú befektetésre tehetnek szert! A hagyományos, gumi alapanyagú medencék esetében fennáll a kockázat, hogy akár egy tél alatt is tönkre mehetnek, kilyukadhatnak, ez a probléma pedig a beépített kerti medencékkel nem fordulhat elő, így hosszú éveken át biztosíthatja a család és a barátok számára az otthoni strandolás lehetőségét!

Ahhoz, hogy a beépített kerti medence vize egész évben tiszta legyen, ne feledkezzen meg a vízforgató szivattyúról, ami nyáron körülbelül 3-4 óra alatt átforgatja a medence teljes víztömegét! A berendezés kiválasztásakor mindenképp a termék teljesítményét vizsgálja meg, amit a medence vízmennyiségéhez kell igazítani megvásárláskor! A vízforgatás technikája önmagában kevés, ahhoz, hogy a szennyeződések ne kerüljenek vissza a kerti medencébe, szűrőrendszerre van szükség. E téren az egyik legnépszerűbb módszer a homokszűrés, aminek során az átáramló medencevíz egy kvarchomokkal töltött tartályon keresztül átfolyik, ezáltal megakadályozza, hogy a vízben található kisebb-nagyobb szennyeződések visszakerüljenek a medencébe!  A másik módszer az úgynevezett textilzsákos megoldás, amikor is a kerti medence vízében megtalálható szennyeződéseket egy szűrőzsák gyűjti össze.

Ha kerti medencét szeretne otthonába a Select Kft. kínálatában minden szükséges berendezést, kiegészítőt megtalálhat hozzá! További információkért keresse fel honlapunkat a www.selectkft.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-20-804-4490-es számon, vagy írjon e-mailt az info@selectkft.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen szempontok alapján készíttessünk egyedi konyhabútort?
Milyen szempontok alapján készíttessünk egyedi konyhabútort?

A konyhabútor meghatározó, hiszen a helyiség stílusát, méretét, hangulatát és funkcióját is befolyásolja. A kisebb konyhákba általában beépített bútorokat javasolnak,...

Close