Kövess minket!
  
     

Tetőtér tervezése minőségi bútorokkal

Tetőtér tervezése minőségi bútorokkal
2015, szeptember 2.

Gondolkodik az ötleten, netán már el is határozta, hogy házának padlásterét átalakítja, ezzel új lakóteret teremtve? Gondos tervezést, precíz munkát, és odaillő, stílusos egyedi berendezést igényel mindez, ha tökéletes tetőteret szeretne magáénak tudni.

A legkönnyebb lépése az építkezés megtervezésének, hogy képzeletben valósítjuk meg, milyenre szeretnénk az átalakítást, és mit hova kívánunk majd helyezni. Azonban gondolni kell olyan részletekre is, amik döntő fontosságúak. Az engedélyek megléte, a tartószerkezet erőssége, a helyiségek elválasztására alkalmas választófalak megfelelő kiépítése mind-mind hozzátartoznak a kezdő lépésekhez. Ha minden rendben van, majd a munkálatok is sikeresen zajlanak, és tökéletesen befejeződött az építkezés, következhetnek a berendezési folyamatok.

Célszerű olyan praktikákat alkalmazni a tetőtér kialakításánál, amelyek lehetővé teszik, hogy nagyobbnak lássuk a kisebb teret is. Jobb, ha ügyelünk arra, hogy többnyire rend uralkodjon, hiszen a rendetlenség, zsúfoltság miatt még a nagyobb helyiségek is sokkal kisebbnek látszódnak. Célszerű mellőzni a kiegészítők használatát. Olyan bútorokkal való berendezés ajánlatos, amelyek nem foglalnak óriási helyet, és tárolásra is kiválóan alkalmasak. Stílusukat illetően döntsünk olyan bútorok mellett, amik tükrözik egyéniségünket. Fontos, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban, és ennek érdekében a tetőtér kialakítása során precíz tervezés és munka szükséges. A tetőtéri szoba különleges hangulatot adhat, ha alaposan átgondolva, ügyesen történik a berendezés beépített bútorokkal. Nem elhanyagolható a színek kiválasztása. Alaposan vegyük sorra őket, milyen színvilágban éreznénk leginkább jól magunkat. Próbáljuk meg kerülni a sötét színeket, hiszen ezek csökkentik a térérzetet.
A tetőtér berendezéséhez érdemes szakemberek segítségét kérni, akik felmérik a helyiségeket, és a pontos, teljes képet látva tanácsot tudnak adni abban, milyen egyedi bútorokkal lenne a legkedvezőbb a kialakítás.

Az In-Pulse Design Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a tetőtér berendezését illetően is. Remek választás, ha nálunk készítteti el az igényeinek megfelelő egyedi bútorokat, hiszen:

  • felmérést végzünk otthonában, és ennek alapján adunk tanácsot és ajánlatot
  • az egyedi bútorokat egyéni elképzelései szerint gyártjuk
  • költségkímélően dolgozunk
  • precízen, gyorsan, megbízhatóan végezzük munkánkat

A www.inpulse.hu internetes oldalunkon böngészve bővebb leírást olvashat arról, milyen módon vállaljuk a megrendeléseket, valamint a szolgáltatásokról, és a nálunk beszerezhető egyedi bútorokról is részletesen tájékozódhat. A tetőtéri berendezésen kívül foglalkozunk konyhabútorokkal, beépített szekrényekkel, és más egyéb berendezési tárgyakkal. Ha otthonában bármelyikre szükség lenne, munkatársaink készségesen állnak rendelkezésére.

Teremtsen kényelmes otthont olyan egyedi, stílusos berendezéssel, amellyel a térérzékét is növelheti! Információért elérhetőek vagyunk az info@inpulse.hu e-mail címen, és telefonszámunkon is: 06-20-443-9777!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
drpadlo.hu
Mindent a padlószőnyegről

Ha egy helyiség padlóburkolata kapcsán már minden szempontot figyelembe vettünk és sikeresen megállapítottuk, hogy a padlószőnyeg a legoptimálisabb megoldás, még...

Close