Kövess minket!
  
     

Üresnek érzi lakását? Így teheti otthonosabbá!

Üresnek érzi lakását? Így teheti otthonosabbá!
2016, augusztus 12.

Amikor beköltözünk egy új lakásba, időbe telik, míg egy-egy helyiséget otthonossá varázsolunk. Sokszor nem is tudjuk megállapítani, hogy mi hiányzik, csak ürességérzetünk van. Miután megvásároltuk a szükséges bútorokat, és a szekrénytől kezdve a kanapén át minden a helyére került, érdemes elgondolkodnunk a különböző lakberendezési kiegészítők beszerzésén.

Sokszor nem is gondoljuk, hogy egy-egy jól megválasztott lakberendezési kiegészítő milyen sokat tud dobni a szoba hangulatán. Hiába kerestük hónapokig a tökéletes kanapét, vendégeink talán tudomást sem vesznek róla, ám egy egyedi faliórát azonnal észrevesznek. A tükör elmaradhatatlan kelléke egy szobának, ám nem muszáj megállapodnunk a legegyszerűbb, átlagos tükröknél. Választhatunk egyedi keretezésű, vagy különleges formájú tükröt is, mely nem csak használati tárgy, hanem egy dísztárgy is egyben. A szobrok sem csak a múzeumokba valók, ha nem is az életnagyságúak, de a kisebb dekoratív szobrok jól mutatnak a polcokon, vagy az asztalon.

A falióra is hasznos lakberendezési kiegészítő, hiszen nem csak az időt mutatja, még dekoratív is. Főleg ha valamilyen egyedi darabot választunk, olyat, amelyik jól illik a szoba stílusához. A festmények és poszterek ideális megoldást nyújtanak az üres falak ellen, egyben személyiségünket is kifejezhetjük velük. Asztalainkat, polcainkat mutatós kaspókban elhelyezett virágokkal, és egyedi lámpákkal tudjuk díszíteni, illetve gyertyakedvelőknek ajánlott hangulatos mécses és gyertyatartókat is beszerezni. Teljesen átlagos használati tárgyak vásárlásánál is kereshetünk ötletes, stílusos, akár humoros darabokat is. Könyvtámasz, esernyőtartó, fogas, ajtótámasz, mind-mind lehet az otthonunk dísze.

Ha szeretné otthonosabbá tenni lakását, keresse fel lakberendezési webáruházunkat, ahol a fent említett lakberendezési kiegészítők mindegyikéből széles választék várja! A www.mibeladekorkiegészítők.hu webcímen megtekintheti termékeinket, és ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a 06/30 205-24-13 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
redőny
Biztonságos, kényelmes: redőnyt mindenhova!

A legtöbb családi házban, panellakásban és társasházak lakásaiban is egyre többször találkozunk redőnnyel. Természetesen nem kötelező a redőny felszereltetése, de...

Close