Kövess minket!
  
     

Üvegkorlátok edzett üvegből

Üvegkorlátok edzett üvegből
2020, március 11.

A modern belsőépítészet gyakran alkalmazott eleme az üveg, amit számos módon hasznosíthatunk a házak, irodák és üzletek enteriőrjében. Ezek az építészeti elemek speciális, vastag edzett üvegekből kerülnek kivitelezésre, amik akár tűzálló kivitelben is elérhetők. A leggyakrabban használt üvegelemek közé tartoznak az üvegajtók, üvegkorlátok, üvegfalak, valamint az egyedi zuhanykabinok is. Egy üvegezésre szakosodott cég segít épületünk méreteihez és tulajdonságaihoz mérten megtervezni és elkészíteni azokat.

Az üvegkorlát egy igen gyakran használt építészeti elem, hiszen modern kinézettel rendelkezik, és akárcsak a többi üvegelem, átlátszósága miatt segít optikailag a terek növelésében. Fényáteresztő képessége sem utolsó, aminek köszönhetően sokkal jobban beengedhetjük a fényt helyiségeinkbe. Az üvegkorlátokat használhatjuk többek között lépcsőknél, galériáknál és teraszoknál is. Kültéri kivitelezésnél speciális alapanyagokat kell alkalmaznunk, hogy az időjárás viszontagságainak is tartósan ellenálló lehessen.

Amennyiben éppen üvegkorlátos kivitelezéshez keres partnert, ismerje meg a nagy múltú Smaragd Üvegcentrum Kft. szolgáltatásait! Üvegezéssel foglalkozó cégünk 2008 óta segít üzleti és magánügyfeleinek a tartós, prémium üvegmegoldások nyújtásában, és állunk rendelkezésére modern kialakítású teraszok, erkélyek, lépcsőházak és galériák üvegkorlátjainak teljes körű megvalósításában, a legjobb minőségű, vastag edzett üvegek alkalmazásával. Továbbá egyedi zuhanykabinok, díszüvegezések és üvegmegmunkálások esetén is kereshet minket. A kivitelezés során Lacobel, Savmart és Katedral üvegeket alkalmazunk, amik kellő vastagsággal, edzett kialakítással biztosítják tartósságukat.

Ha szeretne többet megtudni üvegkorlát készítési és üvegezési szolgáltatásainkról, valamint megtekintené referenciáinkat, látogasson el weboldalunkra, a www.smaragduveg.hu címre! Bővebb információt és árajánlatot a 06 30/353-8394-es telefonszámon és a smaragduveg@gmail.com e-mail címen tudunk adni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
beepitheto-biokandallo-biokandallok-shop
Beépíthető biokandallók egyszerűen!

Egy kandalló építése otthonunkban rengeteg nehézséggel jár, hiszen biztosítani kell a megfelelő füstelvezetést, és így akár átépítésre is szükség lehet,...

Close