Kövess minket!
  
     

Zuhanykabin egyedi igények szerint? Megoldható!

Zuhanykabin egyedi igények szerint? Megoldható!
2019, szeptember 24.

Ha egy lakásban kicsi a fürdőszoba, akkor minden lehetőséget meg kell ragadni a helyspórolásra, illetve maximálisan ki kell használni a rendelkezésre álló területet. A kád például nagyon sok helyet foglal, ezért érdemes helyette zuhanykabint beépíteni. Akinek nem felelnek meg a kereskedelmi forgalomban kapható típusok, annak szerencsére van lehetősége a zuhanykabint egyedi igények szerint is legyárttatni.

A zuhanykabin kiváló megoldás a kisméretű fürdőszobákban, hiszen nagyjából fele akkora helyet foglal, mint egy fürdőkád, de a nagyobb helyiségekben is jól jöhet egy egyedi igények szerinti zuhanykabin, hiszen nem mindenki szereti sokáig áztatni magát a fürdővízben, és a kádban zuhanyozni nem annyira kényelmes, mint egy kabinban. Az üvegfalak ráadásul könnyebben tisztíthatóak, mi több, akár vízlepergető réteggel is elláthatóak, így a vízkövesedést is ki lehet védeni, vagyis plusz befektetett energia nélkül megoldható, hogy a zuhanykabin a fürdőszoba éke legyen.

Cégünk, a Fa-üveg Szabó Kft. az Ön kérései alapján és a helyszín adottságainak megfelelően építi meg a zuhanykabint egyedi igényei szerint. Könnyen kezelhető, strapabíró és tartós zuhanykabinokat készítünk. A kis alapterületű fürdőszobákba általában a sarokba helyezhető zuhanykabinokat szoktuk ajánlani, ám van lehetőség más típusok megrendelésére is. Amennyiben szüksége van vízlepergető rétegre, minden további nélkül megoldható ez is. Elegáns és praktikus fürdőszobája lehet, ha velünk készítteti el a zuhanykabint egyedi igényei szerint. Tudjon meg többet zuhanykabinjainkról és egyéb termékeinkről a www.egyedizuhany.hu címen elérhető honlapunkon, ahol referenciamunkáinkat is megtekintheti!

Rendelje meg tőlünk új zuhanykabinját egyedi igényei szerint készítve! Megrendelés és felmerülő kérdések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívja a 06-30-864-9205-ös telefonszámunkat, vagy írjon nekünk üzenetet az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
geotermikus szondateszt
Geotermikus szondateszt: ha a hőszivattyús rendszer mellé tenné le a voksát

A hőszivattyús fűtési rendszerek a legkorszerűbbeknek számítanak manapság, és természetesen ebből adódik, hogy környezetbarát technológiáról van szó. Ez a rendszer...

Close